Клиентите на УниКредит Булбанк подкарват италианската легенда Vespa

Клиентите на УниКредит Булбанк подкарват италианската легенда Vespa

Скутерът се получава с регистрация и направена застраховка „Гражданска отговорност“.

Клиентите на УниКредит Булбанк получават ексклузивна възможност да подкарат легендарния италиански скутер Vespa Primavera. Това е възможно благодарение на ексклузивното предложение, съвместно с Ауто Италия. Процесът за придобиване на Vespa е изключително лесен и бърз – клиентът заявява покупка на мотопед на изплащане през онлайн платформата „Твоят Финансов Съветник“. След получаване на одобрение служител на Центъра за контакт с клиенти на УниКредит Булбанк насочва клиента към офис на Ауто Италия, където сделката се завършва, подписва се договор за финансиране и клиентът си тръгва с чисто нов мотопед.

На новия собственик е спестена и процедурата по регистрация, като скутерът се предоставя напълно готов за каране – регистриран и със задължителната застраховка „Гражданска отговорност“, която е част от предложението.

Клиентите могат сами да изберат план за изплащане на Vespa. Финансирането на мотопеда е освободено от допълнителни такси и разходи за придобиване, като всеки може сам да определи първоначалната си вноска и срока на изплащане.

Vespa се предлага в богата цветова гама и 24 месеца неограничена гаранция. Част от италианското изкушение е и богатият избор на Vespa аксесоари – каски, заключалки, багажници и много други.

В края на миналата година онлайн платформата „Твоят финансов съветник“ на УниКредит Булбанк, чрез която всеки може да се сдобие с мечтаната Vespa, спечели второ място в престижна класация за иновации, организирана от европейската асоциация по финансов мениджмънт Efma. „Твоят финансов съветник“ беше и единствената българска номинация в световната надпревара за най-иновативните проекти и инициативи за финансови услуги.

УниКредит Булбанк ЗА иновациите:

УниКредит Булбанк следва последователна политика за развитие и внедряване на иновации в полза на клиента. Най-значимият международно признат проект на банката в сферата на новите технологии е откриването на първия Филиал на бъдещето за региона на Централна и Източна Европа. В края на миналата година отвори и Международен център на УниКредит, който комбинира иновативен подход, дигитална среда и голям набор от услуги с висока добавена стойност за настоящи и бъдещи международни клиенти на най-голямата по активи банка в страната. Клиентите на УниКредит Булбанк използват най-модерното мобилно банкиране, както и пълна гама карти за безконтактни плащания. Банката непрекъснато печели отличия за постиженията си в сферата на иновациите и развитието на новите технологии.

Допълнителна информация за клиенти:

УниКредит Булбанк, Център за контакт с клиенти

тел: 0700 1 84 84

Допълнителна информация за медии:

УниКредит Булбанк, Връзки с обществеността и комуникации

Виктория Блажева, тел: 02/9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Магдалена Иванова: тел: 02/9232 528, nbhebmfob/jwbopwbAvojdsfejuhspvq/ch