Лесно е да плащам с едно движение.

Възползвайте се от преференциални условия по бизнес дебитна карта Visa Business Leader до 30.09.2020 г. и разполагайте с парите си навсякъде и по всяко време!

Увеличете възможностите на своята фирма с международна дебитна карта VISA Business Leader, с която контролът върху оперативните разходи е във Ваши ръце. Освен това, сега може да се възползвате и от преференциални условия*.

С дебитна карта Visa Business Leader в портфейла си ще получите:

  • 0 лв. годишна такса обслужване за периода на валидност на картата.
  • Контрол върху оперативните плащания и постоянен достъп до средствата.
  • Улеснен процес на счетоводно отчитане във фирмата.
  • Гаранция при резервации на автомобили под наем, самолетни билети, хотели, както и при покупки на стоки и услуги в интернет и др.
  • Картата с безконтактна функционалност, предназначена за всякакъв тип ежедневни разходи.

Използвайки дебитната карта, ще получавате актуална и точна информация за всяка трансакция. Така прецизно ще може да отчитате разходите на фирмата, свързани с бизнес пътувания, онлайн покупки и плащания в търговски обекти.

Имате възможност и да издавате допълнителни карти на служителите във фирмата си с цел проследимост на разходите и движението по сметката.


Заявете до 30.09.2020 г. дебитна карта Visa Business Leader, като посетите удобен за Вас филиал на банката или потърсете Вашият обслужващ банкер.

Сега имате и пълната свобода да изберете сами адреса, на който да получите новата си дебитна карта. Доставката може да бъде направена до дома, офиса или на друг удобен за Вас адрес в България!


* Преференциалните условия са валидни за дебитни карти Visa Business Leader, заявени за издаване до 30.09.2020 г.