Услугата Булбанк Онлайн ще е с обновена визия и по-удобна навигация от септември

УниКредит Булбанк зарадва своите над 450 хил. дигитални потребители с нов дизайн на Булбанк Онлайн. Новият вид на интернет банкирането е направен на база обратна връзка от клиентите и следва най-актуалните тенденции, свързани с клиентското преживяване.

Сред основните новости, които предлага услугата са:

  • Нова визия с опростени менюта и навигация, изцяло съобразена с очакванията на съвременните дигитални потребители;     
  • Банковата информация за клиента се визуализира по нов, по-достъпен и разбираем начин. Бързо можем да разгледаме използваните от нас продукти, инициирани плащания, получени преводи и др;
  • Лесно и интуитивно извършване на плащания, чрез специално създаден за целта съветник „Бърз превод“, който сам разпознава типа превод;
  • Нова мобилна версия на Булбанк Онлайн ще позволява използването му от смартфон и таблет.

Освен това, новото интернет банкиране предоставя още по-голяма сигурност, чрез използването на динамична парола при вход. Така достъпът на потребителя е допълнително защитен, като при вход системата изисква освен потребителско име и парола и въвеждане на допълнителна еднократна парола, генерирана чрез SMS или М-токен. Това отговаря напълно на изискванията на Директивата на ЕС относно платежните услуги (PSD2), което същевременно увеличава многократно нивото на сигурност на клиентите.

За улеснение, специално демо видео показва новостите на клиентите, като отговаря на често задавани въпроси.

„В този проект активна роля имаха клиентите на услугата. Те, наравно с професионални дизайнери и специалисти по клиентско преживяване, участваха процеса по създаване на обновеното интернет банкиране. Уверени сме, че услугата ще отговори напълно на изискванията на дигиталните потребители, които се увеличават с трицифрен темп в последните години.“ - коментира Юлиан Влахов, директор управление Алтернативни Канали в УниКредит Булбанк.


При необходимост от допълнителна информация и съдействие, на Ваше разположение е Центърът за техническа поддръжка на Булбанк Онлайн на телефон 02 933 73 33 или на кратък номер 15 333 за мобилни оператори в България.


Допълнителна информация за медии:

Екатерина Анчева, тел +359 (0) 2 9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch