УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Технополис даряват над 12 хил. лв. на SOS Детски селища България

УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Технополис даряват над 12 хил. лв. на SOS Детски селища България

УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Технополис даряват 12600 лв. на SOS Детски селища България. Събраните средства са част от кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“, като за периода 24 юли – 13 август 2015 г. УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Технополис дариха по 1 лев за всеки отпуснат кредит в обектите на веригата.

Дарителският чек беше връчен на Пламен Стоянов, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България от Масимо Франчезе, изпълнителен директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Йордан Вакъвчиев, управител на хипермаркет Технополис Младост.

„Изключително сме удовлетворени от постигнатите резултати на дългогодишната ни подкрепа към SOS Детски селища България. За нас е чест да сме един от устойчивите партньори на кампания, която предлага по-добро бъдеще за децата. Инвестицията в млади хора е част от мисията на УниКредит за подкрепа и развитие на местните общности“, каза Масимо Франчезе.

Партньорството на УниКредит Кънсюмър Файненсинг и хипермаркети Технополис в подкрепа на SOS Детски селища България стартира през 2011 г. и до този момент са реализирани 5 дарителски кампании.

“За поредна година ние от Технополис с радост подкрепихме благородната кауза. Кампанията се превръща в чудесна традиция”, коментира Йордан Вакъвчиев.

За периода на партньорството, отчитайки и приноса на своите партньори и Фондация УниКредит, УниКредит Кънсюмър Файненсинг се нарежда сред най-големите дарители на фондацията.

SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца и деца в риск да загубят подкрепата на своите родители. Сдружението дава възможност на тези деца да растат в семейство, в среда на любов, доверие и сигурност.

Допълнителна информация за клиенти:

УниКредит Булбанк, Център за контакт с клиенти

тел: 0700 1 84 84

Допълнителна информация за медии:

УниКредит Булбанк, Връзки с обществеността и комуникации

Виктория Блажева, тел: 02/9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Магдалена Иванова: тел: 02/9232 528, nbhebmfob/jwbopwbAvojdsfejuhspvq/ch