УниКредит Кънсюмър Файненсинг с приз за дългосрочна дарителска подкрепа на SOS Детски селища

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с приз за дългосрочна дарителска подкрепа на SOS Детски селища

Благодарствената статуетка по повод социалната кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“ получи изпълнителният директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг Масимо Франчезе.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг получи приз за дългосрочна дарителска подкрепа на SOS Детски селища. Благодарствената статуетка по повод социалната кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“ беше връчена на изпълнителния директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг Масимо Франчезе от националния изпълнителен директор на SOS Детски селища България Пламен Стоянов. Отличието се дава във връзка с дарение на УниКредит Кънсюмър Файненсинг в размер на 14 хил. лв. на SOS Детски селища България.

Церемонията по награждаването се проведе по време на специалното издание на „Пощенска кутия за приказки“, посветено на 25-годишния юбилей на SOS Детски селища. Дружеството за потребителско финансиране на УниКредит е един от най-големите дарители на организацията за социално развитие през последните 5 години.

Дарителският чек за 2015 г. беше връчен на Пламен Стоянов и Мариян Дянков, директор на SOS Детско селище гр. Дрен от Борислав Генов, главен директор на управление Продажби към УниКредит Кънсюмър Файненсинг.

„Изключително сме удовлетворени, че и през тази година, с помощта на нашите партньори, успяхме да подкрепим SOS Детски Селища България. За нас е чест да бъдем един от дългосрочните поддръжници на кампанията в помощ на деца в неравностойно положение в България. Инвестицията в млади хора е част от мисията на УниКредит за подкрепа и развитие на местните общности“, каза Масимо Франчезе.

Партньорството на УниКредит Кънсюмър Файненсинг и SOS Детски селища стартира през 2010 г. и до този момент са реализирани 11 дарителски кампании. За периода на партньорството, отчитайки и приноса на своите партньори и Фондация УниКредит, УниКредит Кънсюмър Файненсинг се нарежда сред най-големите дарители на фондацията.

SOS Детски селища осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца и деца в риск да загубят подкрепата на своите родители. Сдружението дава възможност на тези деца да растат в семейство, в среда на любов, доверие и сигурност.

Допълнителна информация за клиенти:

УниКредит Булбанк, Център за контакт с клиенти

тел: 0700 1 84 84

Допълнителна информация за медии:

УниКредит Булбанк, Връзки с обществеността и комуникации

Виктория Блажева, тел: 02/9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Магдалена Иванова: тел: 02/9232 528, nbhebmfob/jwbopwbAvojdsfejuhspvq/ch