Нагоре икона Бутон за връщане към началото

УниКредит Булбанк стартира корпоративен блог

Новини

УниКредит Булбанк стартира корпоративен блог

Първа в групата на УниКредит банката разширява възможностите си за комуникация в Интернет с бъдещи и настоящи клиенти;

Очаквайте анализа на Цветанка Минчева, заместник-директор Банкиране на дребно “Мит ли е пестенето на време и пари с каналите за алтернативно банкиране?”

„Едни от основите принципи на нас, хората от УниКредит, са честност и прозрачност. Надявам се, че с този блог правим поредната крачка към отстояването на тези принципи в диалога си с клиентите“, коментира Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, по време на среща с популярни български блогъри.

На срещата банката представи проекта си на някои от най-изявените в интернет пространството блогъри с опит в областта на финансовите и икономически анализи, технологичните и маркетинг иновации и онлайн комуникациите.

По думите на Левон Хампарцумян УниКредит Булбанк се стреми да идентифицира най-успешните канали за ползотворен диалог с настоящите и бъдещи клиенти на банката и да ги използва, за да бъде по-близо до тях и да ги разбира.

„Блогосферата е особен случай – предизвикателна, бързо променяща се мрежа от активни хора, които имат мнение и знаят как да го изразят. Съпричастни сме с тях и желаем да бъдем също толкова активен участник в двустранната комуникация“, допълва той.

В началото на следващата седмица очаквайте и анализа на Цветанка Минчева, заместник-директор Банкиране на дребно “Мит ли е пестенето на време и пари с каналите за алтернативно банкиране?”.

Допълнителна информация за медии:

УниКредит Булбанк, Връзки с обществеността и комуникации

Виктория Блажева, тел: 02/9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Екатерина Анчева, тел: 02/9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch

Магдалена Иванова: тел: 02/9232 528, nbhebmfob/jwbopwbAvojdsfejuhspvq/ch