УниКредит Булбанк стартира ежегодната си стажантска програма

УниКредит Булбанк стартира ежегодната си стажантска програма

УниКредит Булбанк даде старт на ежегодната си стажантска програма. В нея могат да се включат студенти и млади професионалисти, които искат да започнат своя кариерен път във финансовия сектор.

В рамките на цялата 2019 година кандидатите ще могат да изберат и заявяват своето желание за стаж както в УниКредит Булбанк, така и в дружествата УниКредит Лизинг, УниКредит Факторинг, УниКредит Кънсюмър Файненсинг и УниКредит Застрахователен Брокер.

Три от големите предимства на Програмата за стажантите са:

  • Възможност за избор на професионална област, продължителност и период на стажа.
  • Развитие на професионална експертиза в реална бизнес среда на финансова институция с лидерски позиции на пазара и утвърдени високи стандарти на работа.
  • Финансово възнаграждение за периода на стажа.

Инвестицията в хората е ключов приоритет за УниКредит и един от основните принципи на банковата група. Това е причината стажовете в най-голямата банка у нас да изцяло практически насочени. Целта е стажът да затвърди връзка между бизнеса и образованието.

През 2018 година 340 стажанти се включиха в Стажантската програма на УниКредит Булбанк, като над 34% от тях бяха назначени на постоянна позиция след това. Освен това, през изминалата година УниКредит Булбанк затвърди позицията си на едно от най-добрите места за работа в страната. Банката спечели за трета поредна година отличието “Топ работодател” от базирания в Амстердам Top Employers Institute.

И тази година по време на продължителността на стажа младите професионалисти ще придобият практически опит в среда с утвърдени и разнообразни професионални практики. Като през цялото това време им помагат експерти от банката.

Да започнеш кариерата си със стаж е голямо предимство, преди всичко, защото осигурява възможност да се учиш от опитни професионалисти. Всяка година стотици стажанти се присъединяват в различни екипи на УниКредит в България. Много от тях успяват да намерят своето място и да продължат да работят в организацията след стажа. Това е възможност за тях да стартират кариера в голяма международна група, а за нас - да намерим бъдещите си таланти, които търсят творческа и предизвикателна работна среда,“ коментира Федерико Бедини, директор „Човешки ресурси“ в УниКредит Булбанк.

Възможностите за започване на стаж в УниКредит са разнообразни – в екипите на клоновата мрежа в цялата страна, както и в следните дирекции и отдели: „Банкиране на дребно“; „Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране“; „Информационни технологии“; „Операции“; „Управление на риска“; „Необслужвани кредити“; „Обслужване и удовлетвореност на клиентите“; „Маркетинг и реклама“; „Връзки с обществеността и комуникации“; „Човешки ресурси“ и „Центъра за контакт с клиенти“.

Всеки желаещ да се включи в Стажантската програма може да кандидатства, като попълни кратък формуляр на страницата на УниКредит Булбанк: https://www.unicreditbulbank.bg/bg/karieri/kandidatstvane/


Допълнителна информация за медии:

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch

Екатерина Анчева, тел +359 (0) 2 9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch