Нагоре икона Бутон за връщане към началото

УниКредит е обявена за Топ работодател в Европа за 2021 година

Новини

УниКредит е обявена за Топ работодател в Европа за 2021 година

УниКредит затвърждава позицията си на едно от най-добрите места за работа в страната, като за четвърта поредна година печели отличието “Топ работодател” в Европа. Призът се връчва в началото на всяка година от базирания в Амстердам Top Employers институт, които отличава компаниите с доказани HR практики и политики.

Отличието „Tоп работодател“ на европейско ниво е присъдено на банковата група благодарение на признанията, получени на местно ниво от УниКредит в Австрия, Германия, Унгария, Италия и Русия.

Годишното проучване на Top Employer институт е признание за водещите работодатели по света и се основава на задълбочен изследователски процес и изпълнение на най-високи стандарти. Сред топ анализираните категории са отличните условия за служителите, развитието на талантите на всички нива в организацията, стремежът за постоянно оптимизиране на трудовите практики и други.

„Получаването на отличието „Топ работодател“ в Европа и тази година показва как дори в настоящите много сложни и трудни времена УниКредит продължава да бъде фокусирана върху подпомагането на развитието на служителите и осигуряването на работна среда, в която всички да се чувстват ангажирани и да работят активно“, коментира Паоло Корнета, директор на Човешки ресурси на УниКредит.


Допълнителна информация за медии:

Екатерина Анчева, тел +359 (0) 2 9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch