Нагоре икона Бутон за връщане към началото

УниКредит Булбанк се включи в програмата young.LEADERS.talk

Новини

УниКредит Булбанк се включи в програмата young.LEADERS.talk

УниКредит Булбанк се включи в програмата LEADERS.talk 2019, част от петото издание на Националната стажантска инициатива „Оставаме в България“. Целта на националната стажантска инициатива, която се организира от Съвета на жените в бизнеса в България в партньорство с А1, е да помогне на най-младите бъдещи професионалисти да надградят своите качества и умения, да навлязат в света на бизнеса.

Главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Теодора Петкова, директорът Глобално банково обслужване Цветанка Минчева и Иван Папазов, старши мениджър в Човешки ресурси в УниКредит Булбанк поканиха стажанти от инициативата в банката и обсъдиха с тях възможностите за развитие, как да открият подходяща работна среда среда и стимул за реализация в България.

Теодора Петкова сподели с младите бъдещи професионалисти, че самата тя е започнала кариерата си като стажант и то именно в банката, на която сега е на чело. Тя допълни, че много от мениджърите на Уникредит Булбанк са започнали като стажанти и са развили своите умения до високо експертни.

Главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк даде практически съвети на участниците в Националната стажантска инициатива „Оставаме в България“:

Когато избирате бъдещия си работодател, стремето се да работите нещо, което обичате. Друго нещо, което бих ви посъветвала е да работите в компания, чиито ценности отговарят на вашите лични такива.

Цветанка Минчева също взе участие в дискусията с участниците в програмата young.LEADERS.talk. Тя разказа, че също започва кариерата й в УниКредит Булбанк като стажант. Попада в новосъздаден Търговски отдел на баката, където са се развивали нови проекти и продукти. За 12 години тя стига до член на Управителния съвет и директор Банкиране на дребно, което е управлявала 4 години. В момента управлява оперативната зона в банката.

Цветанка Минчева посъветва участниците в инициативата да  бъдат смели, да променят и да не се страхуват да влизат в различни роли каквото и да работят.

Иван Папазов , старши мениджър в Човешки ресурси в УниКредит Булбанк разказа пред стажантите в програмата за възможностите, които УниКредит Булбанк дава на млади бъдещи професионалисти.

Той припомни, че УниКредит Булбанк е единствената българска банка, сертифицирана като топ работодател за 2019 г. Банката получава отличието за трети пореден път, защото непрестанно инвестира в развитието на своите служители и подобряване на работната им среда.

„За нас в УниКредит е много важен балансът между личен и професионален живот. В тази връзка развиваме различни инициатива, които да направят служителите ни по-щастливи. Стремим се към, гъвкавост на времето и пространството, на което работим. Инвестираме в знанията на нашите колеги с различни електронни обучения. Даваме повече време на нашите служители да бъдат с любимите си хора, като им даваме допълнителен ден за отпуск за рожден ден и други“, допълни Иван Папазов.

УниКредит Булбанк се включи в програмата young.LEADERS.talk, защото банката вярва в подкрепата в началото на всяка кариера.

Ако и вие сте в началото на своя кариерен път и търсите възможности за развитие в голяма банкова група, Ви каним да станете част от Стажантска програма на УниКредит Булбанк. Програмата дава шанс на талантливи млади професионалисти да започнат своята кариера в банката. През 2018 г. над 340 стажанта взеха участие в нея, като 121 от тях останаха на работа в банката.

Кандидатствай тук.


Допълнителна информация за медии:

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch

Екатерина Анчева, тел +359 894 518 193 , flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch