УниКредит Кънсюмър Файненсинг с приз за дългосрочна дарителска подкрепа на SOS Детски селища

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с приз за дългосрочна дарителска подкрепа на SOS Детски селища

На 26 януари 2017 г. се проведоха Първите Годишни награди на SOS Детски селища България „Едно семейство“, на които организацията отличи своите партньори.

По време на церемонията дружеството за потребителско финансиране УниКредит Кънсюмър Файненсинг бе наградено в категорията „Най-значими корпоративни партньори“ като един от големите дарители на организацията за социално развитие през последните седем години.

Партньорството на УниКредит Кънсюмър Файнeнсинг и SOS Детски Селища стартира през 2010 г. с кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“ и до този момент са реализирани множество дарителски кампании, в които УниКредит привлича и свои партньори.

SOS Детски селища осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца и деца в риск да загубят подкрепата на своите родители. Сдружението дава възможност на тези деца да растат в среда на любов, доверие и сигурност. 

На снимката: Силвия Стефанова от УниКредит Кънсюмър Файненсинг получава наградата от Пламен Стоянов, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.