Нагоре икона Бутон за връщане към началото

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с награда от SOS Детски селища България

Новини

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с награда от SOS Детски селища България

На 23 юни се проведе поредното издание на годишните награди на SOS Детски селища България „Едно семейство“, на което организацията отличи своите партньори - дарители!

На официална церемония дружество УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД получи поредно отличие и награда в категория „Най-значим корпоративен партньор през 2020 г.“,  заради дългогодишно сътрудничество и подкрепа на каузата, на сдружението.

Успешното партньорство между УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД и SOS Детски селища България започва през далечната 2010 г., когато за първи път стартира кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“.  През годините, след множество реализирани кампании, тя заживя свой собствен живот и стана повече от разпознаваема от всички служители на дружеството, от партньорите му, които бяха привлечени в подкрепа на каузата, както и от клиентите му.

Сдружение SOS Детски селища България е първата гражданска правозащитна организация в страната, която предоставя директна грижа за деца в риск. SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа или в риск да загубят закрилата на своите родители. Сдружението предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите.