Нагоре икона Бутон за връщане към началото

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дарява 22 992 лв. на SOS Детски селища България

Новини

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дарява 22 992 лв. на SOS Детски селища България

На 30 юни 2022 г. приключи поредната съвместна кампания на УниКредит Кънсюмър Файненсинг и SOS Детски селища България - „Заедно сбъдваме детски мечти!“. Още веднъж доказахме, че когато сме заЕдно, каузата ни винаги ще е успешна! 
През целия месец юни екипите на Търговска мрежа, Банкова мрежа и Лоялни клиенти обединихме сили и резултатът е наистина страхотен. В периода 01.06.2022 г. – 30.06.2022 г. за всеки отпуснат кредит УКФ дари по 1 лев на SOS Детски селища България. 
Ние в УниКредит Кънсюмър Файненсинг вярваме в социалната отговорност и в това да бъдем единни в една обща кауза -  за повече щастливи детски усмивки!
Успешното партньорство между УниКредит Кънсюмър Файненсинг и SOS Детски селища България съществува вече 12 години, в които кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“ всеки път доказва, че когато сме обединени можем да дарим много повече радост и усмивки. 
SOS Детски селища България работи за осигуряването на здравословна среда за развитието на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители. Сдружението предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите.