УниКредит Кънсюмър Файненсинг със специална подкрепа за обучение на кучета водачи

УниКредит Кънсюмър Файненсинг със специална подкрепа за обучение на кучета водачи

УниКредит Кънсюмър Файненсинг за пета поредна година организира дарителска кампания в полза на фондация „Очи на четири лапи“.

През целия месец ноември 2019 г. за всеки отпуснат кредит дружеството дари по 1 лев за отглеждането и обучението на кучета водачи.

В кампанията „Виждам света през неговите очи“  на УниКредит Кънсюмър Файненсинг се включиха и някои от търговските партньори на дружеството – еМАГ, Практикер, PCStore, Laptop.bg, Студио Модерна, Рейнбоу България и Вимакс. Te удвоиха сумата от даренията от техните обекти,  като за всеки отпуснат от УниКредит Кънсюмър Файненсинг  стоков кредит дариха по 1 лев.

Така общото дарение е на стойност: 34 731 лв., като УКФ дари 30 278 лв.

Дарителският чек бе връчен на 31.01.2020 г. от Изпълнителния директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг - Ивайло Главчовски.


Фондация „Очи на четири лапи” е неправителствена организация, която  обучава кучета водачи на слепи и кучета асистенти на хора с увреждания, както и обучава хората с увреждания за работа и живот със служебни кучета. „Очи на четири лапи” е пълноправен член на европейската федерация на училищата за кучета водачи на слепи / EGDF /, както и на международната федерация на училищата за кучета водачи на слепи/ IGDF /.


Допълнителна информация за медии:

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch

Екатерина Анчева, тел +359 (0) 2 9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch