Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Промоция 0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД в ИКЕА

Новини

Промоция 0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД в ИКЕА

Обзавеждането на мечтания дом сега е мисия възможна с невероятното предложение от ИКЕА и УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД. От 01.02.2023 г. до 31.03.2023 г. пазарувайте на изплащане стоки над 300 лв. (без кухненско обзавеждане) с 0% лихва, такси ГПР за 10 равни месечни вноски.

Промоцията важи само за покупки на изплащане на обозначени стоки от ИКЕА онлайн магазин.

Условия на промоцията:

  • Финансирана сума: мин. 300 лв. (реално заплатена сума, след приспадане на евентуално използвани ваучери/отстъпки и други подобни);
  • Продължителност на кредита: 10 месеца;
  • ГЛП: 0.00%;
  • ГПР: 0.00%;
  • Не важи за кухненско обзавеждане.

Пример: При размер на кредита 1 000 лв. се заплащат 10 равни месечни вноски по 100 лв. ГЛП 0.00%, ГПР е 0.00%. Общият размер на кредита и обща дължима сума по кредита  - 1 000 лв. Предоставянето на кредит подлежи на разглеждане и одобрение от кредитодателя УниKредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД.

  • Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини.
  • За проверка на наличностите на продуктите и актуална информация може да се свържете с отдел Обслужване на клиенти - ИКЕА на безплатния телефон 080045800.

Пълните условия за ползване на ИКЕА онлайн магазин, в т.ч. процедурата за закупуване на стоки чрез стоков кредит, могат да бъдат намерени в сайта на ИКЕА, а пълните условия относно отпускането на кредит, от страна на УниKредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД, могат да бъдат намерени в сайта на УКФ.