Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Прекратяване на работа с партньори и промо оферта от УКФ и Еником

Новини

Прекратяване на работа с партньори и промо оферта от УКФ и Еником

Бихме искаме да Ви информираме, че от 20.01.2022 г. УниКредит Кънсюмър Файненсинг прекратява търговските си взаимоотношения с магазините Aiko и Mömax и няма да имате възможност да се възползвате от нашите услуги в търговските им обекти.

Ние от УниКредит Кънсюмър Файненсинг продължаваме да финансираме мебели и да бъдем до Вас, като първи партньор за ремонти и обзавеждане.

Във връзка с това ви представяме промоционалната оферта на УниКредит Кънсюмър Файненсинг в магазини Еником. До 31.01.2022 г. пазарувайте на изплащане с 0% лихва, 0% такси, 0% ГПР за 6 вноски.

От промоцията могат да се възползват всички клиенти, за които домът е всичко и искат да го превърнат в едно по-уютно и приятно място за себе си и своите близки.

Промоцията важи както във физическите магазини, така и при пазаруване онлайн и е валидна  за всички стоки на стойност над 150 лв.

Параметри на промоцията:

  • Минимална финансирана сума: 150 лв.
  • Схема: 1+5 (1 първоначална + 5 равни месечни вноски)
  • Продължителност на кредита: фиксирана – 5 месеца
  • Задължителна първоначална вноска
  • ГПР: 0.00%
  • ГЛП: 0.00%

Пример: Вземете стока за 600 лв. и платете 6 равни месечни вноски по 100 лв., първата, от които е платима на касата в момента на продажба или при онлайн покупки чрез наложен платеж в момента на доставка. Обща дължима сума в края на периода: 500 лв. ГЛП 0.00%, ГПР 0.00%.