Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Как да се предпазите от измамници?

Новини

Как да се предпазите от измамници?

Уважаеми клиенти,


Бихме искали да ви информираме, че има случаи при които недобросъвестни лица се представят за служители на УниКредит Булбанк и подтикват клиентите да инсталират приложения за отдалечен достъп на ползваните от тях мобилни телефони, за да се извърши измама.

Молим да бъдете бдителни и да не предоставяте личните си данни и данни за банковите си карти (номер на карта, дата на валидност и др.), както и съпътстващите еднократна парола или активационен код за конкретна услуга по телефон или друг дигитален канал за комуникация.

Имайте предвид, че УниКредит Булбанк никога не изисква конфиденциална информация от клиента (потребителски имена, пароли за интернет банкиране или за плащания с карти, данни за банкови карти и др.). Молим ви да не следвате инструкции, съдържащи се в подобна комуникация и да не разкривате исканата информация. В случай че получите подобен вид комуникация, моля да се свържете с Контактния ни център на тел. 0700 1 84 84, кратък номер 1 84 84 или на имейл DbmmDfousfAVojDsfejuHspvq/ch 

 

С уважение,

Екипът на УниКредит Булбанк