Обръщение на Андреа Орчел към клиентите

Здравейте, 

За мен е изключителна гордост да бъда назначен за Главен изпълнителен директор на УниКредит и поемам лично отговорността действително да изпълняваме ролята и на партньор по начина, по който очаквате от своята банка.

Започнах работа в бранша на 25-годишна възраст и се запознах с много от аспектите на сектора и пряко, и през очите на много ръководители.

Поех тази длъжност, защото вярвам, че банките играят централна роля във всяко функциониращо общество. Вярвам, че ние, колективно и индивидуално, имаме призванието да направим нещо повече от това просто да ви предлагаме най-добрите финансови продукти или да подобрим обслужването. Ние съществуваме, за да направим така, че вие да успявате, да просперирате и да водите живота, който желаете. И аз възнамерявам да вложа цялата си енергия, за да може това наистина да се случи за вас.

Искам да направим повече и да бъдем нещо повече за вас като наши клиенти. Искам да подобрим нашето партньорство на основата на доверие, прозрачност и взаимно уважение. Ние трябва да бъдем вашият пръв избор като финансов партньор.

Моите намерения са насочени към опростяване на процесите, усъвършенстване на нашите технологии и дигитализация, за да може служителите на първа линия да разполагат с повече възможности да отговорят на вашите нужди – основната цел на всичко това е да гарантираме, че клиентите ще бъдат поставени категорично в центъра на всичко, което правим.

Искам да ви помоля да бъдете с нас, докато правим тези промени. Не всичко ще бъде просто, някои промени ще изискват време, но можете да сте уверени, че аз съм решен да направя всичко, което зависи от мен, за да осъществя необходимите трансформации възможно най-бързо.

Ключов момент за осъществяването на всички тези намерения е по-доброто разбиране с какво се справяме добре, но още по-важно е какво можем да правим още по-добре, за да сме сигурни, че ще ви предложим това, което очаквате от нас. Ние не можем да решим проблеми, които не са ни известни, така че ви моля за обратна връзка, което е ключово за нас.

Благодаря ви за доверието и търпението, което имате към нас в последните няколко години. Обещавам да се постарая никога да не почувствате, че вашата лоялност е насочена в грешна посока, и да бъдете възнаградени за вашето нестихващо доверие.


Андреа Орчел,
Главен изпълнителен директор
УниКредит