Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Какво ново от УниКредит Кънсюмър Файненсинг?

Новини

Какво ново от УниКредит Кънсюмър Файненсинг?

УниКредит Кънсюмър Файненсинг и през тази година продължава да разширява функционалностите в дигиталния процес при потребителските кредити в Булбанк Мобайл* - в частност индивидуална оферта и дигитализиране на медицинския въпросник.

Фокусът на дружеството винаги е насочен към положителното клиентското преживяване при получаването на услуги. Потребителските нужди се променят и новото модерно не е само да бъдете изцяло онлайн, а изцяло в едно приложение всичко да се случва бързо, лесно и удобно. 

Подавайки заявка за потребителски кредит през мобилното приложение Булбанк Мобайл, клиентът получава индивидуално предложение спрямо клиентския му профил. Процесът по кандидатстване е улеснен, с няколко клика, с минимално попълване на лични данни и няма такса за кандидатстване. Лихвеният процент е фиксиран за целия период на кредита. Одобрението на кредита и получаването на парите по сметка на клиента е автоматизирано и се случва многократно по-бързо от скоростта при обичайно кандидатстване във филиал. 

Друга новост е дигитализацията на медицинския въпросник към застраховката живот за потребителски кредити. С тази опция клиентите ще могат изцяло дигитално да добавят застраховка към кредита за своя сигурност вече и за суми над 15 000 лв.

*Булбанк Мобайл – мобилно приложение на УниКредит Булбанк.


Заяви потребителски кредити изцяло онлайн и без такса за кандидатстване, само с няколко клика през Булбанк Мобайл!

Кандидатствай бързо и лесно в няколко стъпки:

  1. Потвърди/актуализирай имейла си.
  2. Подпиши искане за кредит.
  3. Попълни минимални данни.
  4. Персонализирай офертата си.
  5. Подпиши договор за кредит.