Изложба на талантливи студенти по повод 20 години от стъпването на УниКредит в България

Изложба на талантливи студенти по повод 20 години от стъпването на УниКредит в България

Пространството за съвременно изкуство УниКредит Студио представя изложба на най-добрите творби в направление живопис, графика и дизайн на победителите в конкурса „Историята е в сърцето ни, бъдещето – в ръцете“ по повод 20 години от стъпването на УниКредит в България, организиран в партньорство с Националната художествена академия.

УниКредит Булбанк осигури парична награда от по 1000 лв. на победителите за техния талант, вдъхновение и отдаденост на изкуството. Наградните чекове бяха връчени от Теодора Петкова, Главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк. Специални поздравление към победителите отправи и проф. Георги Янков, Ректор на Национала художествена академия.

Откриването на изложбата се случи на кратка церемония, която се проведе с ограничен брой хора и при спазване на всички противоепидемиологични изисквания.

Наградените творби на Марин Маринов (живопис, Интроспекция в жълто-синя стая), Боряна Савова (графика, Да подариш свобода) и Надежда Каридова (дизайн, Напасва(не) можете да видите през всеки работен ден от до 13 ноември 2020 в УниКредит Студио (София, пл. „Света Неделя“ 7).


Допълнителна информация за медии:

Екатерина Анчева, тел +359 (0) 2 9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch