Частното банкиране на УниКредит Булбанк е най-доброто в България

Частното банкиране на УниКредит Булбанк е най-доброто в България

Частното банкиране на УниКредит Булбанк е обявено за най-доброто Частно банкиране в България. Признанието се връчва от наградите 'Global Private Banking Awards' на международните издания PWM  и The Banker.

Победителите са избрани на база на услугите, които предоставят на своите клиенти. В продължение на месеци квалифицирано жури прави проучване на различни пазари като взима предвид ключови показатели за изпълнение, управление на риска, стратегии за растеж, бизнес модел, иновации и др.

От изданията подчертават, че наградените банки се открояват като лидери на техните пазари и предоставят на клиентите си висока добавена стойност.

Частното банкиране на УниКредит Булбанк е базирано на върха на сегмента и е лидер на пазара в България като остава надежден и доверен партньор на клиентите като им предлага уникална експертиза и индивидуални решения.

 „Частно банкиране на УниКредит Булбанк има висока добавена стойност за клиентите си. Стремим се да предоставяме качествено банкиране, бързи и дигитални решения, съобразени със специфичните индивидуални нужди на клиентите. Целта ни е да сме доверен партньор на нашите клиенти като им предоставяме най-добрите в своя клас услуги чрез висока експертиза на екипа на Частно банкиране, базирайки се на инвестиционната стратегия на групата. Това голямо признание от международните издания „PWM” и  „Тhe Banker” е факт благодарение на усилията на целия екип, както и на успешното взаимодействие с клиентите. Наградата е признание и за нашите клиенти, защото техните успехи са това, което прави и УниКредит Булбанк успешна“, коментира Дарин Пешев, директор на управление Частно банкиране в УниКредит Булбанк.


Допълнителна информация за медии:

Екатерина Анчева, тел +359 (0) 2 9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch