Нагоре икона Бутон за връщане към началото

0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в ИКЕА

Новини

0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в ИКЕА

Предложението е валидно само за физически лица при кандидатстване за стоков кредит на обща стойност над 300 лв. (след приспадане на евентуално използвани ваучери/отстъпки и други подобни) в периода от 02.02.2021 до 26.02.2021 чрез ИКЕА онлайн магазин или в магазин ИКЕА София и ИКЕА Варна, както и ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Бургас и гр. Пловдив.

Условия на промоцията:

  • Минимална финансирана сума: 300 лв.
  • Продължителност на кредита: 10 месеца
  • ГЛП: 0.00%
  • ГПР: 0.00%

Предоставянето на кредит подлежи на онлайн одобрение от кредитодателя УниKредит Кънсюмър Файненсинг. Предложението не важи за продукти от отдел „Намалени стоки“ и не може да се комбинира с други промоции.

Пример: При размер на кредита 1000 лв., с изплащане на 10 месечни вноски по 100 лв. и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1000 лв.

Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини. Възможни са разлики в предлагания асортимент и цените на продуктите в различните търговски обекти. За проверка на наличностите на продуктите и актуална информaция може да се свържете с отдел Обслужване на клиенти - ИКЕА на безплатния телефон 080045800 или да проверите на място в магазин ИКЕА.

Пълните условия за ползване на ИКЕА онлайн магазин, в т.ч. процедурата за закупуване на стоки чрез стоков кредит, могат да бъдат намерени в сайта на ИКЕА, а пълните условия относно отпускането на кредит от страна на УниKредит Кънсюмър Файненсинг могат да бъдат намерени в сайта на УКФ.