Нагоре икона Бутон за връщане към началото

0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УКФ в ИКЕА

Новини

0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УКФ в ИКЕА

Сега е моментът да обновите дома си с промоционалното предложение на УниКредит Къснюмър Файненсинг в ИКЕА0% лихва, 0 лв. такси, 0% ГПР. Промоцията е валидна в периода 01.02.2022 г. – 28.02.2022 г. за селектирани продукти* на стойност над 300 лв.** и важи само за физически лица, кандидатстващи за стоков кредит в ИКЕА онлайн магазин или във физическите магазини ИКЕА.

Условия на промоцията:

  • Минимална финансирана сума: 300 лв.
  • Продължителност на кредита: 10 месеца
  • ГЛП: 0.00%
  • ГПР: 0.00%

Пример: При размер на кредита 600 лв., с изплащане на 10 месечни вноски по 60 лв. и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 600 лв.

Предоставянето на кредит подлежи на разглеждане и одобрение от кредитодателя УниKредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД.

  • Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини.
  • Възможни са разлики в предлагания асортимент и цените на продуктите в различните търговски обекти.
  • За проверка на наличностите на продуктите и актуална информация може да се свържете с отдел Обслужване на клиенти - ИКЕА на безплатния телефон 080045800 или да проверите на място в магазин ИКЕА.

Пълните условия за ползване на ИКЕА онлайн магазин, в т.ч. процедурата за закупуване на стоки чрез стоков кредит, могат да бъдат намерени в сайта на ИКЕА, а пълните условия относно отпускането на кредит от страна на УниKредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД могат да бъдат намерени в сайта на УКФ.


*Промоцията не важи за кухненска мебел -кухненски шкафове, врати и чела, чекмеджета, телени кошници, рафтове, механизми, кухненски плотове, цокли, крака, лайсни, покривни панели и декоративни корнизи от всички предлагани серии.