За първи път на българския пазар – УниКредит Кънсюмър Файненсинг в партньорство с MDL shop!

В месеца на любовта и виното УниКредит Кънсюмър Файненсинг е подготвил поредната страхотна изненада за своите клиенти.

От 13 февруари, за първи път в България нашите клиенти могат да закупят своите любими, световно известни модни марки, на вноски от всички бутици* и онлайн магазин на MDL shop.

MDL e най-големият ритейлър на пазара, представляващ ексклузивно брандове като Christian Dior, Gucci, Dolce&Gabbana, Givenchy, Brunello Cucinelli*, Ermenegildo Zegna*, MaxMara*, Marina Rinaldi*, Marella, MAX&Co*., iBlues, Pennyblack, Kenzo, N21, Moschino*, Paul Smith, Valentino, Alexander McQueen, Marc Cain*, Furla*, Benetton, Sisley и Motivi,. Магазините може да намерите в София и Бургас.

Сега е момента, не губете време и се възползвайте от атрактивните условия на УниКредит Кънсюмър Файненсинг за покупка на изплащане, на място в бутиците на MDL или бързо, лесно и удобно с изцяло онлайн процес от УниКредит Кънсюмър Файненсинг за стоков кредит.

Вашите желани покупки са още по-лесно достижими сега със сензационното  0% оскъпяване в магазините MDL. При него имате възможността да закупите избрани артикули от колекция пролет/лято 2019 с избран от вас погасителен план за 4, 6 или 9 вноски.

Изберете стока от сайта на MDL и само с три лесни стъпки, в рамките на 30 минути, получавате одобрение и електронен договор за подпис.

Всички марки от описаните по-горе може да пазарувате онлайн, а маркираните със звездичка (*) и във физическите магазини. Списък с всички бутици на MDL shop можете да намерите тук.

Общите условия към договора за кредит, както и друга информация относно стоковото кредитиране, можете да прочетете в сайта на УниКредит Кънсюмър Файненсинг.