УниКредит Булбанк взе награда за ИТ мениджър на годината

УниКредит Булбанк взе награда за ИТ мениджър на годината

Призът беше връчен на тържествена церемония на Пепа Колева, директор „Информационни технологии“ в банката от Томислав Дончев, министър по управление на средствата от Европейския съюз.

УниКредит Булбанк получи награда за ИТ мениджър на годината. Призът беше връчен снощи на тържествена церемония на Пепа Колева, директор „Информационни технологии“ в УниКредит Булбанк от Томислав Дончев, министър по управление на средствата от Европейския съюз.

Под ръководството на Пепа Колева през тази година ИТ екипът на УниКредит Булбанк реализира над 50 проекта в различни области и с различен мащаб. Сред тях са развитие на внедреното решение за мобилно банкиране, внедряване на CRM система, изграждане на интерфейс в реално време между системите на банката и Борика-Банксервиз.

Конкурсът “ИТ мениджър на годината”, който се проведе за пети пореден път, се организира от ICT Media и Клубът на ИТ мениджърите в България. Неговата цел е да отличи ИТ директорите, допринесли за развитието на бизнеса чрез ефективно използване на информационни технологии и да издигне техния авторитет в ръководството на компаниите.

Преди да се присъедини към екипа на банката през 1995 г. Пепа Колева е работила в Завода за изчислителна техника в България. Тя е завършила математика в Беларуския университет в Минск.

Допълнителна информация за медии:

УниКредит Булбанк, Връзки с обществеността и комуникации

Виктория Блажева, тел: 02/9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Екатерина Анчева, тел: 02/9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch

Магдалена Иванова: тел: 02/9232 528, nbhebmfob/jwbopwbAvojdsfejuhspvq/ch