УниКредит Булбанк стана Иновативна компания на годината на наградите на b2b медия

УниКредит Булбанк стана Иновативна компания на годината на наградите на b2b медия

УниКредит Булбанк беше избрана за иновативна компания на тазгодишното издание на наградите на b2b медия. Банката беше отличена и с първо място в категория Динамично развитие за цялостната трансформация и развитие на ЧР процесите в УниКредит Булбанк, което включва: виртуален процес на подбор; провеждане на въвеждащия процес на новоназначени служители изцяло в онлайн среда; дигитални инициативи за развитие и др.

УниКредит Булбанк печели и второ място в категория Мобилна иновация за процеса по откриване на сметка на нови клиенти със селфи.

Банката беше отличена с трето място и в категория Инвестиция за устойчиво развитие. УниКредит Булбанк спечели в категорията със съвместната ѝ благотворителната инициатива с Фондация УниКредит Call for Europe 2019: В подкрепа на детството. Благодарение на инициативата, 7 български проекта получиха финансиране  в общ размер на 45 хил. евро за благотворителни каузи в подкрепа на деца.

От целия екип на УниКредит Булбанк благодаря на журито на наградите на b2b медия. Смятам, че наградите ясно показват, че сме отворени за нов бизнес и работим в направления опростяване и дигитализиране на банковите продукти и услуги и развитие на човешкия капитал в банката, който е и нашият най-ценен актив. Социалната корпоративна отговорност също е част от корпоративната култура на УниКредит Булбанк и с радост подпомагаме каузи, които подкрепят уязвими групи в обществото“, коментира Теодора Петкова главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк.

Годишните награди на b2b медия отличават компаниите на българския пазар за техните изключителни програми, гъвкавост, иновативност, стратегии и грижа за служителите в усилията си за преодоляване на кризисните обстоятелства.


Допълнителна информация за медии:

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch

Екатерина Анчева, тел +359 (0) 2 9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch