Нагоре икона Бутон за връщане към началото

УниКредит Булбанк рефинансира изграждане на соларен парк в България

Новини

УниКредит Булбанк рефинансира изграждане на соларен парк в България

УниКредит Булбанк в синдикат с банка ДСК поеха ангажимент за отпускане на допълнително финансиране в размер на 15 млн. евро на официална церемония в Международния център на УниКредит Булбанк. Началото на успешното партньорство между банката и компаниите е поставено през 2017 г., като тогава банката  предостави заем в размер на близо 62 млн. евро.

Изключително удоволствие е за мен е да приветствам партньорите ни от KOEN И SDN, с които повече от 10 години развиваме успешно партньорство. Радвам се, че заедно създаваме условия за бъдещ растеж и допринасяме за изграждането на устойчива бизнес среда“, коментира Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк.

На подписването от страна на УниКредит Булбанк присъстваха още Борислав Бангеев, Главен риск директор и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк и колеги от Международния център, ангажирани с реализирането на сделката. Корейските компаниите бяха представени от изпълнителния вицепрезидент на KOEN Санг Пьо Ън и изпълнителния директор Куанг Джин Джон и Джон Кю Хан от SDN.

Те благодариха на българските партньори и изразиха желание в бъдеще да продължат съвместната си дейност заедно.


Допълнителна информация за медии:

Екатерина Анчева, тел +359 894 518 193 , flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch

Дарина Радославова, тел +359 887 505273, Ebsjob/SbeptmbwpwbAVojDsfejuHspvq/CH