Нагоре икона Бутон за връщане към началото

УниКредит подкрепя финалите за Купа Дейвис като официална банка

Новини

УниКредит подкрепя финалите за Купа Дейвис като официална банка

УниКредит е основен партньор в качеството си на официална банка на финалите за „Купа Дейвис“. Групата има значима история в спонсорирането на големи спортни събития, а „Купа Дейвис“ подхожда чудесно на философията на бранда на УниКредит с широкото си географско присъствие, фокуса върху устойчивостта и силното желание за усъвършенстване на играта чрез цифровизация.

„Избрахме Купа Дейвис като платформа за спонсорство, която отлично приляга на нашето позициониране като паневропейска търговска банка,“ каза Андреа Орчел, главен изпълнителен директор на УниКредит. И допълва: „Професионалните тенисисти въплъщават съвършенството, силата и екипната работа, към които ние в групата също се стремим. Купа Дейвис е едно от водещите международни събития в света на тениса и за нас е чест да бъдем негов партньор през тази година. Радваме се, че три ключови събития ще се състоят на пазари, които са както разрастващите се, така и важни за нас.“

Финалите за Купа Дейвис със съдействието на Rakuten ще се проведат в три града от 25 ноември до 5 декември 2021 г. Инсбрук и Торино ще бъдат домакини на по две от шестте групи за четвъртфинал, а останалите четвъртфинални срещи, полуфиналите и финалът ще се проведат в Мадрид.

Споразумението включва голямо разнообразие от комуникационни възможности и рекламни права, включително брандиране, реклама и участие в събития. В рамките на турнира ще има и специална награда на УниКредит ACE4sustainability, дарение за избрана благотворителна организация, свързана с екологичните, социалните и управленските фактори, и участие в жребиите в началото на мачовете, както и достъп до официални артикули от събитието, подписани от някои от участниците, състезаващи се на финалите.


Допълнителна информация за медии:

Екатерина Анчева, тел +359 894 518 193 , flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch

Дарина Радославова, тел +359 887 505273, Ebsjob/SbeptmbwpwbAVojDsfejuHspvq/CH