Нагоре икона Бутон за връщане към началото

УниКредит Булбанк официално откри Стажантска програма 2022

Новини

УниКредит Булбанк официално откри Стажантска програма 2022
  • До края на годината младите професионалисти ще могат да избират стаж в клоновата мрежа или централните управления на финансовата институция.

През март УниКредит Булбанк официално откри Стажантска програма 2022. В оставащите месеци до края на годината студенти и наскоро завършили млади професионалисти ще имат възможност да придобият професионален опит и да реализират уникалния си потенциал на практика.

Стажът във финансовата институция е платен, а кандидатите могат да изберат неговата продължителност, работно време и професионална област за развитие. Програмата е целогодишна, като традиционно най-предпочитаните месеци за придобиване на първи професионален опит от студентите са летните.  

Над 200 млади професионалисти са били на стаж в екипите на УниКредит в България през изминалата 2021 година, като приблизително 20% от тях са останали на работа в организацията и след това. През 2022 година възможностите за избор на стаж са както в УниКредит Булбанк, така и в дружествата УниКредит Лизинг, УниКредит Кънсюмър Файненсинг и УниКредит Застрахователен Брокер.

„Предимствата от стажа са за двете страни. Щастливи сме да споделяме знание и експертиза с нашите най-млади колеги и да ги подкрепим в тяхното кариерно ориентиране и последваща реализация. От друга страна, сме им благодарни за споделените обратни връзки и прозрения за това как, според тях, бихме могли да се подобрим. Вярваме също така, че потенциалът на всеки един се отключва, когато средата е най-подходяща за това. От полученото наскоро признание за „Топ работодател“ от базирания в Амстердам Top Employer Institute съдим, че сме на правилния път в провеждането на програмите ни за управление и развитие на хора,” коментира Андреа Тониети, директор „Човешки ресурси“ на УниКредит Булбанк.

Професионалните области за провеждане на стажа през 2022 са както в клоновата мрежа в София и страната, така и в екипите на следните дирекции и отдели: Банкиране на дребно; Корпоративно и инвестиционно банкиране; Информационни технологии; Операции; Управление на риска; Необслужвани кредити; Обслужване и удовлетвореност на клиентите; Маркетинг и реклама; Връзки с обществеността и комуникации; Човешки ресурси и Център за контакт с клиенти.

Желаещите да се включат в Стажантската програма, следва да попълнят формуляра на страницата на УниКредит Булбанк.


Допълнителна информация за медии:

Екатерина Анчева, тел +359 894 518 193 , flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch

Дарина Радославова, тел +359 887 505273, Ebsjob/SbeptmbwpwbAVojDsfejuHspvq/CH