Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Празнично работно време на дежурните офиси на УниКредит Булбанк

Новини

Празнично работно време на дежурните офиси на УниКредит Булбанк

УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти по време на предстоящите Коледни празници /24.12 – 28.12/ в своите дежурни офиси. Общо 18 клона на банката в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Велико Търново, Благоевград ще обслужват клиенти със специално работно време. Вижте списък с работното време на дежурните локации.

Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници и в изпълнение на процедурите по годишното приключване, съгласно изискванията на Министерството на финансите и БНБ, се въвеждат следните ограничения при обслужване на клиентските операции в периода 18.12.2020 – 31.12.2020 г.

Депозираните нареждания след посочените по-долу крайни часове ще бъдат изпълнени в първия работен ден на 2021 г.

На 31.12.2020 локациите на банката ще обслужват клиенти до 13:00 ч. На 02.01.2021  локациите на банката със стандартно работно време в събота няма да работят, с изключение на дежурните офиси.


Здравето и благополучието на клиентите и служителите са ключов приоритет за УниКредит Булбанк. Тук ще намерите информация по всички въпроси, които Ви интересуват, както и за предприетите мерки от страна на банката във връзка с Covid-19.