Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Подгответе се за шопинг битката!

Новини

Подгответе се за шопинг битката!

Измина още една година, изпълнена с много предизвикателства и промени. Едно обаче не се променя и това са безбройните възможности да се възползвате от намаленията по време на Черния петък.

И тази година имаме удоволствието да бъдем до нашите клиенти в моментите, в които всяка секунда е ценна.

С потребителски или стоков кредит клиентите на УниКредит Кънсюмър Файненсинг могат да пазаруват и да се възползват от големите намаления, защото наистина ще си заслужава!

Какво предлагаме:

  • Заявете потребителски кредит с бърз отговор на искането и възможност за дистанционно подписване на договора през приложението Булбанк Мобайл или с обаждане на 0700 11 660*. Без скрити такси и комисиони - бързо кандидатстване само срещу лична карта.
  • Посетете магазините на нашите търговски партньори и вземете мечтаните стоки на изплащане със стоков кредит и месечна вноска, спрямо вашите възможности и желания.

А ако предпочитате да пазарувате онлайн – използвайте момента на грандиозните намаления и вземете на изплащане любимите стоки, изцяло онлайн в 3 лесни и бързи стъпки.

*От стационарен телефон на цената на един градски разговор от цялата страна или по тарифата на съответния мобилен оператор.

Желаем Ви приятно пазаруване!