Нагоре икона Бутон за връщане към началото

20 хил. клиенти на УниКредит Булбанк са предпочели новите планове за физ. лица от началото на 2022

Новини

20 хил. клиенти на УниКредит Булбанк са предпочели новите планове за физ. лица от началото на 2022

Повече от 20 хиляди клиенти вече използват новите планове за ежедневно банкиране на УниКредит Булбанк. Това е резултат само за първите три месеца на годината и показва, че този нов продукт се оценява високо от клиентите. 

С месечните планове клиентите получават необходимите им в ежедневието банкови услуги срещу фиксирана месечна такса, значително по-ниска от разхода, който биха имали, ако ги използват отделно.

Плановете са в три разновидности „Старт“, „Плюс“ и „Макс“ и при създаването им са отчетени потребностите и използваните банкови услуги на различните клиентски групи.

Така например „Макс“ е за клиенти, търсещи премиум решение за ежедневното си банкиране. В него е включена дебитна карта Visa Gold с многобройни ползи  -  безплатно теглене от банкоматите на всички български банки и на УниКредит Груп в чужбина, ексклузивен достъп до бизнес салони „Плиска“ и „Преслав“ на летище София, отстъпки при резервации на хотели, безплатна застраховка при пътуване в чужбина. В допълнение избралите план „Макс“ имат свободата да извършват неограничен брой безплатни транзакции през мобилното банкиране – преводи в лева и евро, плащания на битови сметки и др.

План „Плюс“ е подходящ за клиентите в активна възраст, които получава заплатата си в банката и желаят да разполагат с всичко необходимо за ежедневните си разплащания. Притежателите на този план разполагат с дебитна карта Visa, с която тегленето на всички банкомати на УниКредит в страната и чужбина е без такса. Отново без такса клиентите  могат да извършват неограничен брой преводи в лева и евро към сметки в УниКредит Булбанк, както и да плащат битовите си сметки.

За най-младите си потребители, които се нуждаят само от най-основен набор от услуги, банката предлага план „Старт.

Oт месец май всички планове за ежедневно банкиране ще бъдат издавани с Visa карти от ново поколение. Използваните материали за създаването им са екологично чисти, а 100% от сърцевината на картите е произведена от царевични влакна. Благодарение на естествените материали, новите картите могат да се разграждат напълно, а при горене не отделят токсични изпарения. Те се отличават с изключително иновативен дизайн - вертикално изображение и визия, съответстваща на избрания от клиента вариант – „Старт“, „Плюс“ или „Макс“.  

За клиентите на Банката е създадена възможността да активират избрания от тях план изцяло дистанционно, през мобилното банкиране на УниКредит Булбанк, Булбанк Мобайл. В допълнение е предвидена възможността за нови клиенти да си открият най-популярния план „Плюс“ напълно дистанционно посредством функцията „Стани клиент“ на начален екран на Булбанк Мобайл.  

Новите планове са в основата на нашата стратегия да предлагаме качествено и модерно обслужване на нашите клиенти, съобразено с техните очаквания и най-актуалните тенденции на пазара. Ето защо в тях сме съчетали всички основни елементи, върху които работим през последните години – подобряване и опростяване на продуктите, дигитализация и електронно подписване, грижа за бъдещето и околната среда“, коментира Юлиан Влахов, Директор Управление Маркетинг и клиентски сегменти, „Банкиране на дребно“ в УниКредит Булбанк.   

Повече за новите планове на УниКредит Булбанк можете да научите тук.


Допълнителна информация за медии:

Дарина Радославова, тел +359 887 505273, Ebsjob/SbeptmbwpwbAVojDsfejuHspvq/CH

Екатерина Анчева, тел +359 (0) 2 9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch