Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Истински герои на бизнеса влизат в документално риалити по bTV с подкрепата на УниКредит Булбанк

Новини

От тази седмица по bTV започва новия сезон на документалното риалити „Такъв е животът“. Новият сезон се реализира с подкрепата на УниКредит Булбанк и темата му е „Истинските герои“.

За разлика от други риалити формати, в „Истинските герои“ по bTV ще бъдат представяни такива българи, които бихме искали да бъдат посочени за пример в обществото ни.

Те не ни занимават с безсмислени дребнотемия, а без да се оплакват от кризата строят училища, засаждат нивите с чисти и здравословни храни, осигуряват работа на хиляди хора, борят се за значими каузи, грижат се за благото на околните и се стремят да оставят нещо след себе си.

“Това са онези хора, за които в УниКредит Булбанк казваме, че сами изработват мечтите си. А ние само им помагаме. Във всеки епизод зрителите ще се срещнат с клиенти на банката, които правят успешен бизнес.”, обяви Паскуале Джамбои, директор „Банкиране на дребно“ и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.

Темата на предаването е вдъхновена от бранд позиционирането на УниКредит Булбанк „банкиране за истинския живот“ и от рекламните послания за „Истинските герои“.

“Такъв е животът: истинските герои“ ще се излъчва всяка събота от 29 септември 2012 г., от 15:00 часа по bTV.

Допълнителна информация за медии:

УниКредит Булбанк, Връзки с обществеността и комуникации

Виктория Блажева, тел: 02/9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Екатерина Анчева, тел: 02/9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch

Магдалена Иванова: тел: 02/9232 528, nbhebmfob/jwbopwbAvojdsfejuhspvq/ch