Информация, свързана с COVID-19

Здравето и благополучието на клиентите и служителите са ключов приоритет за УниКредит Булбанк.

УниКредит Булбанк съобщава, че служител от филиала на банката в Люлин 7, е с положителен тест за COVID-19. УниКредит Булбанк поддържа постоянен контакт с болния колега, за да гарантира, че получава цялата възможна подкрепа и пожелава бързо възстановяване.

В съответствие с инструкциите на здравните власти, УниКредит Булбанк вече извършва почистване и дезинфекция на филиала и той е временно затворен.

Ако трябва да посетите филиал, може да използвате най-близкия ни клон в Люлин 8 - София Технополис Люлин (София, бул. Царица Йоанна 70). Моля, проверете актуалното работно време и най-удобния за Вас филиал в картата с локации на банката в сайта ни или в Bulbank Mobile.

УниКредит Булбанк се свърза с всички служители, които може би са били в близки и скорошни контакти с болния колега, като ги съветва да извършват самостоятелна карантина в продължение на 14 дни и да следват инструкциите на здравните власти. На служителите, работили заедно със заразения колега, ще бъдат направени допълнителни тестове.

Клиентите, за които има информация, че наскоро са посетили филиала, се уведомяват индивидуално. 

УниКредит Булбанк вече въведе следните предпазни мерки през последните месеци:

  • УниКредит Булбанк насърчава всички свои служители и им осигурява възможности да работят от дома си.
  • Банката работи активно, за да осигури наличието на широк набор от банкови услуги по сигурен и бърз начин, без да е необходимо  посещение на филиал. Това става чрез дистанционните канали на банката като Булбанк Мобайл и Булбанк Онлайн.
  • Във филиалите клиентите са приканени са спазват препоръчаната от властите дистанция от 2 метра един от друг и от служителите и са задължени да носят защитни маски.

Здравето и благополучието на служителите и клиентите е първостепенен приоритет на УниКредит Булбанк. Банката ще продължи да следи активно ситуацията и както винаги ще действа в най-добрия интерес и в полза на всички лица, с които работи.


Допълнителна информация за медии:

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch

Екатерина Анчева, тел +359 (0) 2 9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch