Филиалите на УниКредит Булбанк – със съкратено работно време с клиенти в периода 9-12 август

Филиалите на УниКредит Булбанк – със съкратено работно време с клиенти в периода 9-12 август

Филиалите на УниКредит Булбанк ще обслужват клиенти със съкратено работно време в периода 9-12 август 2019. Промяната е част от проекта на банката за модернизиране на информационните й системи. Това ще направи обслужването още по-бързо и качествено.

Във връзка с модернизацията, клоновата мрежа ще работи по следния начин:

  • 9 август (петък): филиалите на банката ще обслужват клиенти до 14:00 часа. Филиалите, които няма да обслужват клиенти в този ден, може да откриете тук.  
  • 10-11 август (събота – неделя): неработни дни за цялата клонова мрежа;
  • 12 август (понеделник): филиалите ще работят до 17:00 часа.

Без прекъсване ще работят банкоматите от мрежата на УниКредит Булбанк и плащанията с карти, издадени от банката.

Преводи ще могат да бъдат нареждани през електронните канали на банката – Булбанк Онлайн и Булбанк Мобайл. Наредените операции ще бъдат изпълнени на 12 август. Наличността по сметките ще бъде актуалната към 15:30 часа на 9 август.

Актуална информация за операциите, които могат да извършват, клиентите на банката ще могат да получават по всяко време и от Центъра за контакт с клиенти на банката (0700 18484).

Важно! Моля, имайте предвид, че УниКредит Булбанк не изпраща съобщения, които съдържат линкове към сайтове или прикачени файлове, изискващи въвеждане на конфиденциална информация (потребителски имена, пароли за интернет банкиране, лични данни или данни за банкови карти и т.н.). В случай, че сте получили такова съобщение, не въвеждайте данните си. Ако вече сте дали каквато и да е лична информация, потърсете за съдействие обслужващия ви банкер.