Изцяло дигитално отпускане на потребителски и стокови кредити от УниКредит Кънсюмър Файненсинг

Изцяло дигитално отпускане на потребителски и стокови кредити от УниКредит Кънсюмър Файненсинг

През септември клиентите на дружеството могат да се възползват от страхотни промоции за покупки на изплащане

УниКредит Кънсюмър Файненсинг улесни допълнително всички свои клиенти, които имат нужда от потребителски заем или стоков кредит като напълно дигитализира процесите по кандидатстване, подписване и усвояване.

В отговор на променените условия в последните месеци и с желание да подкрепи клиентите си, дружеството има готовност да помогне в реализацията на всеки план или потребност като предостави бързи и достъпни услуги.

1. Нов дигитален процес по подписване на договор за потребителски кредити – благодарение на него няма нужда от посещение на филиал и редене на опашки. Всичко се случва с няколко клика и изцяло онлайн.

Може да кандидатствате:

  • онлайн на www.ucfin.bg    
  • на телефон 0700 11 660

Подписването се извършва онлайн през приложението „Булбанк Мобайл“. Повече информация може да намерите тук.

2. Изцяло дигитален процес по кандидатстване и усвояване при финансиране на Вашите онлайн покупки чрез стоков кредит - този продукт значително облекчава традиционното отпускане на кредит, защото отпада необходимостта кредитополучателите да подписват договори на хартия.

Допълнително, през септември всички клиенти могат да се възползват  и от страхотните промоции на УниКредит Кънсюмър Файненсинг за покупки на изплащане без оскъпяване в големи търговски вериги, част от които са:

  • Практикер - период на промоцията: от 11.09.2020 г. до 01.10.2020 г.
  • Техмарт - период на промоцията: до 18.09.2020 г.
  • ИКЕА – период на промоцията: до 30.09.2020 г.