Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Андреа Орчел представя новия стратегически план: UniCredit Unlocked

Новини

Андреа Орчел представя новия стратегически план: UniCredit Unlocked

Уважаеми клиенти,

Имах честта да обявя UniCredit Unlocked – стратегическия план на УниКредит за идните три години, в който обобщавам нашите планове за бъдещето на банката. Ние превърнахме трансформирането в част от УниКредит и съм щастлив от ритъма на промяната и постиженията ни до момента.

Споменах моето разбиране, че УниКредит разполага с всичко необходимо, за да бъде най-значимата банка за бъдещето на Европа. Това е важно по много причини, свързани със силата й, но то е преди всичко вярно заради вас – нашите клиенти, заради които съществуваме.

Всичко, което планираме, е фокусирано върху това да ви предоставяме най-доброто възможно преживяване, най-иновативните продукти, най-доброто обслужване и консултиране, когато банкирате с нас.

Инвестираме в колегите, с които общувате, така че да могат да прекарват повече време с вас, да разбират по-добре вашите потребности и да вземат решения, с които още по-добре ще ви подпомагат и обслужват.

Продължаваме и ангажимента ни към премахване на ненужната бюрокрация, която създава трудности в ежедневните банкови дейности. 

Нашите хора ще имат възможността, в определена рамка, да вземат бързи и ефективни решения за вас. Ще им вдъхнем желание и увереност да надхвърлят това, което се очаква от тях, за да подкрепят вас и вашите цели, ще им предоставим всички инструменти, за да ги изпълните заедно.

В същността на нашата нова цел е да дадем сила на общностите да вървят напред. И това започва от вас. Ние сме с вас, за да ви помагаме да постигате своите цели, да реализирате вашия потенциал и да бъдете всичко, което поискате.

На първо място, за да постигнем в най-голяма степен това, ще бъде да трансформираме дигиталните си възможности. Разширяването на технологиите ще подобри всяко взаимодействие, което имате с нашата банка, ще го направи по-просто, по-безопасно и по-ефикасно за вас. 

Освен това обмисляме детайлно начина, по който вършим работата си и дали покриваме вашите очаквания към нас. Винаги съм вярвал, че устойчивостта не е просто добавка, а е основен начин на действие.

Ето защо оставаме фокусирани върху предприемането на измерими, осъществими действия в тази посока. Да вземем само два примера в това отношение – намалихме нашите емисии на парникови газове с 60% от 2008 г. до момента и вчера аз отделих 100 млн. евро, за да заличим разликата в заплащането по полов признак през следващите три години, като гарантираме еднакво заплащане за еднакъв вид работа. 

Надявам се това, заедно с безупречното обслужване, което предоставяме на клиентите, да отговаря на вашите очаквания към банката. Със сигурност това е, което искам да видя в Европа.  

Ние съществуваме заради вас, вие сте в центъра на решенията, които вземаме, и ангажиментите, които поемаме. Моля ви да запомните това и да ни давате обратна връзка и насоки, които да ни помагат да ставаме все по-добри. Бъдете сигурни, че ние правим всичко, което зависи от нас, за да бъдем банката на вашето бъдеще.  

Благодаря ви за доверието и търпението, които показахте към УниКредит през последните години. Очаквам с нетърпение всичко, което предстои пред нас и във ваше име.

 

С уважение,

Андреа Орчел

Главен изпълнителен директор

УниКредит