Нагоре икона Бутон за връщане към началото

0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в ИКЕА

Новини

0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в ИКЕА

Предложението е валидно само за физически лица, при кандидатстване за потребителски кредит за покупка на стоки и услуги на обща стойност над 1 000 лв. (след приспадане на евентуално използвани ваучери/отстъпки и други подобни), в периода от 1.07.2021 г. до 14.01.2022 г. чрез ИКЕА онлайн магазин ИКЕА онлайн магазин

Условия на промоцията:

  • Минимална финансирана сума: 1000 лв.
  • Продължителност на кредита: 10 месеца
  • ГЛП: 0.00%
  • ГПР: 0.00%

 

В случай че бъде достигнат минималният праг от 1000 лв. за покупка на стоки и услуги в една поръчка, те могат да бъдат закупени чрез стоков кредит при промоционални условия.

 

Предложението не е валидно за:

  • покупка на стоки от магазини ИКЕА гр. София, гр. Варна, ИКЕА Mall of Sofiа
  • ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Бургас и гр. Пловдив

Предоставянето на кредит подлежи на онлайн одобрение от кредитодателя УниKредит Кънсюмър Файненсинг.

Пример: При размер на кредита 1200 лв., с изплащане на 10 месечни вноски по 120 лв. и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1200 лв.

Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини. Възможни са разлики в предлагания асортимент и цените на продуктите в различните търговски обекти. За проверка на наличностите на продуктите и актуална информация може да се свържете с нас на безплатния ни телефон 080045800 или да проверите на място в магазин ИКЕА.

Пълните условия за ползване на ИКЕА онлайн магазин, в т.ч. процедурата за закупуване на стоки чрез потребителски кредит, могат да бъдат намерени на https://www.ikea.bg/customer-support/terms-of-use/, а пълните условия относно отпускането на кредит от страна на УниKредит Кънсюмър Файненсинг могат да бъдат намерени на https://www.unicreditbulbank.bg/bg/ucfin/