0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в ИКЕА

0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в ИКЕА

Промоционалното предложение е валидно в периода 01.09.2021 г. – 30.09.2021 г. Важи само за физически лица, кандидатстващи за стоков кредит на обща стойност над 300 лв.*, в ИКЕА онлайн магазин или в магазини ИКЕА София и Варна, както и ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Бургас и гр. Пловдив.

Условия на промоцията:

  • Минимална финансирана сума: 300 лв.
  • Продължителност на кредита: 10 месеца
  • ГЛП: 0.00%
  • ГПР: 0.00%

Предоставянето на кредит подлежи на разглеждане и одобрение от кредитодателя УниKредит Кънсюмър Файненсинг. Предложението не важи за продукти от отдел „Намалени стоки“ и не може да се комбинира с други промоции.

Пример: При размер на кредита 1 000 лв., с изплащане на 10 месечни вноски по 100 лв. и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1000 лв.

  • Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини.
  • Възможни са разлики в предлагания асортимент и цените на продуктите в различните търговски обекти.
  • За проверка на наличностите на продуктите и актуална информaция може да се свържете с отдел Обслужване на клиенти - ИКЕА на безплатния телефон 080045800 или да проверите на място в магазин ИКЕА.

Пълните условия за ползване на ИКЕА онлайн магазин, в т.ч. процедурата за закупуване на стоки чрез стоков кредит, могат да бъдат намерени в сайта на ИКЕА, а пълните условия относно отпускането на кредит от страна на УниKредит Кънсюмър Файненсинг могат да бъдат намерени в сайта на УКФ.

*Минимална финансирана сума 300 лв. след приспадане на евентуално използвани ваучери/отстъпки и други.