Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Историята ни е в сърцето, бъдещето ни – в ръцете

УниКредит Студио представя изложба на най-добрите творби в направление живопис, графика и дизайн на победителите в конкурса „Историята е в сърцето ни, бъдещето ни – в ръцете“ по повод 20 години от стъпването на УниКредит в България, организиран в партньорство с Националната художествена академия.

Историята ни е в сърцето, бъдещето ни – в ръцете

Откриването на изложбата се случи на кратка церемония, която се проведе с ограничен брой хора и при спазване на всички противоепидемиологични изисквания.

УниКредит Булбанк осигури парична награда от по 1000 лв. на победителите за техния талант, вдъхновение и отдаденост на изкуството. Наградните чекове бяха връчени от Теодора Петкова, Главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк. Специални поздравление към победителите отправи и проф. Георги Янков, Ректор на Национала художествена академия.

Наградените творби на Марин Маринов (живопис, Интроспекция в жълто-синя стая), Боряна Савова (графика, Да подариш свобода) и Надежда Каридова (дизайн, Напасва(не) можете да видите през всеки работен ден от до 13 ноември 2020 в УниКредит Студио (София, пл. „Светан Неделя“ 7).


УниКредит Студио е пространство за съвременно изкуство, в което самостоятелни изложби са имали редица талантливи млади творци. В сърцето на столицата можете да намерите място за култура, срещи, дискусии, благотворителни събития. От електронния каталог имате възможност да се запознаете с част от изложбите и събитията, които са се реализирали в УниКредит Студио.