Нагоре икона Бутон за връщане към началото

„Испания, по-близо“ - фотоизложба на отличителни испански забележителности

Изложбата е част от дейностите, предвидени за испанското председателство на Съвета на ЕС

„Испания, по-близо“ - фотоизложба на отличителни испански забележителности

Най-отличителните туристически забележителности на Испания са представени във фотографска изложба на испанското посолство в УниКредит Студио през декември. Експозицията „Испания, по-близо“ съдържа близо двадесет емблематични изображения, добре познати пейзажи и мотиви, които са сред най-търсените от туристите в Испания. Сред тях се отличават прочутите вятърни мелници на Сервантес в Ла Манча; „лунните“ пейзажи на Канарските острови; модерните сгради на музея Гугенхайм в Билбао и Градът на изкуствата и науките във Валенсия; красивите плажове в Ибиса и др.

 

UCB_UniCreditStudio_Spain_December_2023_9.jpg

„За УниКредит Студио е привилегия да посрещне изложбата „Испания, по-близо“. Щастливи сме да си партнираме с испанското посолство в този проект по 2 причини: На първо място припознаваме мотото „По-близо“. Като банката ние се стремим да сме по-близо до нашите клиенти и партньори. На второ място смятаме, че няма по-подходящо време от месец декември от това да се пренесем за малко в топла Испания и да си помечтаем и за лятото“, коментира Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк.

 

 

Посланикът на Испания Н. Пр. Алехандро Поланко благодари за сътрудничеството на УниКредит Булбанк, която беше домакин на представянето на испанските приоритети в началото на председателството на Съвета на ЕС. Също така изрази желанието си изложените снимки да подканят посетителите да пътуват и опознаят тези кътчета от Испания.

 


Изложбата може да бъде разгледана до края на декември 2023 в УниКредит Студио - София (пл. „Света Неделя“ 7).