Нагоре икона Бутон за връщане към началото

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари 21 582 лева на SOS Детски селища България

Новини

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари 21 582 лева на SOS Детски селища България

УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД (УКФ) дари 21 582 лева за младежите и децата от младежките домове и малките семейни домове на SOS Детски селища България.

Средствата бяха събрани от 1 до 31 август 2021 г. в рамките на кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“, като за всеки отпуснат кредит в периода на кампанията УКФ дари по 1 лев на SOS Детски селища България. Събраната сума отива за подкрепа на „SOS Младежки домове и SOS малки семейни домове“ в Габрово и Велико Търново, за покриване на разходи за храна и режийни разходи /газ, вода и електричество/ до края на 2021 г.

Партньорството на УниКредит Кънсюмър Файнeнсинг и SOS Детски селища стартира през 2010 г. с кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“ и през годините се утвърди като повече от успешно, с все по-впечатляващи резултати. УКФ благодари и на търговските си партньори, които се включват в подкрепа на тази кауза с огромен ентусиазъм и които през годините стават все повече. Тази година хипермаркети Практикер, верига магазини Зора, Вимакс Kлима ООД и Студио Модерна, отново удвоиха дарението на УКФ със сумата от техните обекти.

SOS Детски селища осигурява грижа за деца в приемни семейства, малки семейни домове, младежки домове, както и деца, разделени от техните семействата. Сдружението дава възможност на тези деца да растат в среда на любов, доверие и сигурност.

Ние от УниКредит Кънсюмър Файненсинг знаем, че да правиш добро е важно и знаем, че заЕдно можем повече!