УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари 16 090 лева на SOS Детски селища България

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари 16 090 лева на SOS Детски селища България

УниКредит Кънсюмър Файненсинг (УКФ) дари 16 090 лева за децата и младежите, включени в програмите на SOS Детски селища България. Средствата бяха събрани от 1 до 30 юни 2020 г. в рамките на кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“, като за всеки отпуснат кредит в периода на кампанията УКФ дари по 1 лев на SOS Детски селища България. В ситуация на международна криза нуждата от грижа за децата не намалява, точно обратното – в тези несигурни времена е изключително важно да продължим тази дългогодишна инициатива. Събраната сума ще бъде използвана за покриване на разходи, свързани с отглеждането и възпитанието на децата, за които Сдружението се грижи.

Партньорството на УниКредит Кънсюмър Файнeнсинг и SOS Детски селища стартира през 2010 г. с кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“ и до този момент са реализирани множество дарителски кампании, в които УниКредит привлича и свои партньори.

SOS Детски селища осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца и деца в риск да загубят подкрепата на своите родители. Сдружението дава възможност на тези деца да растат в среда на любов, доверие и сигурност.

Ние от УниКредит Кънсюмър Файненсинг знаем, че да правиш добро е заразително и знаем, че заедно можем повече!

 


Допълнителна информация за медии:

Екатерина Анчева, тел +359 (0) 2 9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch