УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари 22 682 лева на SOS Детски селища България

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари 22 682 лева на SOS Детски селища България

На 13.08.2018 г. УниКредит Кънсюмър Файненсинг (УКФ) дари 22 682 лева за децата и младежите, обхванати в програмите на SOS Детски селища България. Средствата бяха събрани от 1 до 30 юни в рамките на кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“, като за всеки отпуснат кредит в периода на кампанията УКФ дари по 1 лев на SOS Детски селища България. В кампанията, за същия период, се включиха и верига магазини Зора, които удвоиха сумата на дарението от техните обекти.

Събраната сума  ще бъде използвана за покриване на разходи, свързани с отглеждането и възпитанието на децата, за които Сдружението се грижи.

Дарителският чек бе връчен на 2 юли на г-жа Петя Златева, Изпълнителен директор на SOS Детски селища България от Изпълнителния директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг - г-н Ивайло Главчовски по време на среща с младежи от SOS Младежки дом „Мечтатели“ в София.

„Щастливи сме, че вече осма поредна година УниКредит Кънсюмър Файненсинг продължават добрата традиция и ни подкрепят. За нас е важно да знаем, че можем да разчитаме на такъв дългосрочен корпоративен партньор, когато се грижим за децата.“, сподели Петя Златева.

„За УниКредит Кънсюмър Файненсинг дарителските кампании са важна част от живота на колектива. Те ни сплотяват в трудни моменти, стимулират многото млади хора, които работят при нас, да се замислят за ценностите в живота и стават едно цяло от отношението ни към реалността!

Когато си част от нещо толкова добро и положително, толкова много време започваш да го приемаш като своя лична мисия. За всички нас, екипът на УниКредит Кънсюмър Файненсинг, тази мисия е и нещо много повече – тя е отговорност. Защото знаем, че да правиш добро е заразително и защото знаем, че заедно можем повече! Щастливи сме, че и този път го доказахме и допринесохме за повече усмихнати детски лица.“ – заяви Ивайло Главчовски.


Допълнителна информация за медии:

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch

Екатерина Анчева, тел +359 (0) 2 9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch