С Купата на UEFA Champions League пристига богата колекция футболни сувенири

С Купата на UEFA Champions League пристига богата колекция футболни сувенири

За първи път освен в София, запалянковците ще могат да се снимат с ценния трофей и в Бургас и Варна.

С Купата на UEFA Champions League в България пристига и богата колекция футболни сувенири. Сред тях е фланелката на легендарния голмайстор на Барселона Лионел Меси. Тя е уникален спомен от финалния мач срещу Ювентус тази година, в който каталонците триумфираха.

Феновете, дошли да се снимат с Купата на UEFA Champions League, която пристига в България през декември, могат да видят и ръкавиците на един от най-забележителните вратари в съвременния футбол Икер Касияс. Дългогодишният страж на Реал Мадрид вдига Купата с Белия балет през 2000 г., 2002 г. и 2014 г.

Почитателите на най-известния спорт в света ще могат да се насладят на още много футболни аксесоари на легенди, играли в UEFA Champions League. Сред тях са Кристиано Роналдо, Икер Касияс, Лионел Меси, Дейвид Бекъм, Хавиер Санети. Футболните аксесоари в колекцията на UEFA Champions League включват фланелки, екипи, бутонки, капитански ленти и топки от финалните мачове.

Най-престижното отличие в клубния футбол Купата на UEFA Champions League, представена от УниКредит, ще бъде в София на 10 и 11 декември. За първи път и запалянковците в Бургас и Варна ще могат да се снимат с ценния трофей, съответно на 14-15 декември и 17-18 декември.

Купата започна своята европейска обиколка на 20 ноември в Прага. Турнето на Купата продължава по пътя си към България, като преди да пристигне в София, ще посети Либерец, Пилзен и Търнава (Словакия).

Купата на UEFA Champions League идва заредена с много емоции за футболните запалянковци. Освен да разгледат колекцията от футболни сувенири, феновете могат да се снимат с трофея и да участват в интерактивни игри.

Програма за София:

10 декември - официално представяне на Купата на UEFA Champions League на паркинга на пл. „Княз Александър I” 1, 12:30 – 18:00;

11 декември - Парадайс център, бул. „Черни връх“ 100, 10:00 – 22:00;

Програма за Бургас:

14 декември - пред филиалa на УниКредит Булбанк на ул. „Александровска“ 22, 11:00 – 18:00 часа;

15 декември - Мол Галерия Бургас, ул. „Янко Комитов“, 10:00 – 22:00;

Програма за Варна:

17 и 18 декември – магазин за мебели в Гранд мол Варна, ул. „Академик Андрей Сахаров“ 2, ниво 2, съответно 10:00 – 16:00 и 10:00 – 18:00.

За бърз достъп до събитията в София и Бургас, посетителите могат да заявят пропуск чрез регистрация на страницата на Обиколката на Купата на UEFA Champions League, представена от УниКредит.

Партньорството на УниКредит и UEFA Champions League

След шест години като официален спонсор на UEFA Champions League, от сезон 2015/2016 УниКредит вече е официална банка на UEFA Club Competitions – клубните турнири UEFA Europa League, UEFA Futsal Cup Finals, UEFA Super Cup, UEFA Women's Champions League и UEFA Youth League.

Допълнителна информация за медии:

УниКредит Булбанк, Връзки с обществеността и комуникации

Виктория Блажева, тел: 02/9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Магдалена Иванова: тел: 02/9232 528, nbhebmfob/jwbopwbAvojdsfejuhspvq/ch