Нагоре икона Бутон за връщане към началото

0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг и първата вноска подарък от ИКЕА

Новини

0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг и първата вноска подарък от ИКЕА

Сега е моментът да обзаведете дома на мечтите си с невероятното предложение от ИКЕА и УниКредит Кънсюмър Файненсинг.

До 31.10.2022 г, пазарувайте на изплащане от 300 лв. до 10 000 лв. с 0% лихва, такси ГПР за 10 равни месечни вноски. ИКЕА ще плати първата вноска вместо вас, а Вие плащате само останалите 9 вноски*. 

Промоцията важи само за физически лица при покупка на изплащане на обозначени стоки (без кухненско обзавеждане) на стойност над 300 лв. и не повече от 10 000 лв. (реално заплатена сума, след приспадане на евентуално използвани ваучери/отстъпки и други подобни). Може да се възползвате във всички търговски обекти ИКЕА, като и в ИКЕА онлайн магазин.

Условия на промоцията:

  • Финансирана сума: мин. 300 лв. макс. 10 000 лв. (реално заплатена сума);
  • Продължителност на кредита: 10 месеца (1 вноска от ИКЕА, 9 вноски от Вас);
  • ГЛП: 0.00%;
  • ГПР: 0.00%;
  • Не важи за кухненско обзавеждане.

Пример: При размер на кредита 1 000 лв. се заплащат 10 месечни вноски по 100 лв. Първата вноска се заплаща от ИКЕА (100 лв.), а останалите 9 вноски по 100 лв. се заплащат от клиента. Фиксирана годишна лихва - ГЛП 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита 1 000 лв. Общата дължима сума от клиента в края на периода на изплащане  900 лв.

Предоставянето на кредит подлежи на разглеждане и одобрение от кредитодателя УниKредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД. 

  • Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини. 
  • Възможни са разлики в предлагания асортимент и цените на продуктите в различните търговски обекти. 
  • За проверка на наличностите на продуктите и актуална информация може да се свържете с отдел Обслужване на клиенти - ИКЕА на безплатния телефон 080045800 или да проверите на място в магазин ИКЕА.

*Плащането на месечните вноски от клиента следва да се прави само по описаната погасителна банкова сметка: BG90UNCR7630101CLARIMA, независимо от начина на нейното захранване.

Пълните условия за ползване на ИКЕА онлайн магазин, в т.ч. процедурата за закупуване на стоки чрез стоков кредит, могат да бъдат намерени в сайта на ИКЕА, а пълните условия относно отпускането на кредит, от страна на УниKредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД, могат да бъдат намерени в сайта на УКФ.