Купата на UEFA Champions League остава в България до утре

Купата на UEFA Champions League остава в България до утре

Финалът на Европейската обиколка на Купата на UEFA Champions League, представена от УниКредит, е във Варна.

Всеки, който иска да се снима с Купата, може да го направи на 17 и 18 декември в магазин за мебели в Гранд мол Варна, ул. „Академик Андрей Сахаров“ 2, ниво 2, съответно от 10:00 – 16:00 и 10:00 – 18:00 часа.

Специален гост на официалното откриване на посещението във Варна днес беше Илиан Илиев, дългогодишен български футболист и треньор.

Варна е третата спирка за Купата на UEFA Champions League в България. В последните седем дни тя успя да зарадва хиляди запалянковци на футбола в София и Бургас.

„Тук сме с Купата, за да потвърдим, че нашата цел в УниКредит е да бъдем близо до вас, хората и фирмите във Варна, да сме част от положителните емоции във вашето ежедневие”, коментира Йорданка Панова, регионален директор „Корпоративно банкиране“ за град Варна. Тя пожела на съгражданите си скоро да видят отбор от Варна или поне местни футболни таланти да имат шанса да играят за този най-желан трофей.

„Страхотно е, че от всички европейски държави и от всички европейски градове, България и специално Варна са избрани да играем най-важния мач, финала на Европейската обиколка на Купата, представена от УниКредит. Знаете, че на Финал играят само най-добрите.“, каза Борислав Манджуков, регионален директор „Банкиране на дребно“ на УниКредит Булбанк за град Варна.

Купата на UEFA Champions League започна своето приключение на 20 ноември в Прага, Чехия. След това маршрутът й продължи през Либерец, Пилзен и Търнава (Словакия), София и Бургас в България.

Партньорството на УниКредит и UEFA Champions League

След шест години като официален спонсор на UEFA Champions League, от сезон 2015/2016 УниКредит вече е официална банка на UEFA Club Competitions – клубните турнири UEFA Europa League, UEFA Futsal Cup Finals, UEFA Super Cup, UEFA Women's Champions League и UEFA Youth League.

Допълнителна информация за медии:

УниКредит Булбанк, Връзки с обществеността и комуникации

Виктория Блажева, тел: 02/9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Магдалена Иванова: тел: 02/9232 528, nbhebmfob/jwbopwbAvojdsfejuhspvq/ch