Българите вдигат Купата на UEFA Champions League през декември

Българите вдигат Купата на UEFA Champions League през декември

Феновете имат възможността да видят на живо ценния трофей в София и за първи път в Бургас и Варна;

За бърз и лесен достъп до събитията в София и Бургас, посетителите могат да заявят своя пропуск още днес на страницата на Обиколката на Купата на UEFA Champions League, представена от УниКредит.

Най-престижното отличие в клубния футбол Купата на UEFA Champions League, представена от УниКредит, идва в България. Феновете на най-известния спорт в света имат възможността да видят на живо ценния трофей в София (на 10-11 декември) и за първи път в Бургас (14-15 декември) и Варна (17-18 декември). За запалянковците са предвидени снимки с трофея, интерактивни игри и шанс да разгледат богата колекция от сувенири на едни от най-големите футболни легенди.

Освен самия трофей, на гости в България идва и голяма колекция от аксесоари на UEFA Champions League – фланелки с автографи, екипи, бутонки, топки от финали и капитански ленти от звезди от калибъра на Кристиано Роналдо, Лионел Меси, Хавиер Санети, Икер Касияс, Дейвид Бекъм и др.

Купата на UEFA Champions League започва своето приключение на 20 ноември в Прага, Чехия. След това маршрутът й продължава през Либерец, Пилзен и Търнава (Словакия). България спечели престижната роля да организира финала на европейската обиколка тази година, като на наша територия трофеят ще остане 10 дни.

Тази година за първи път за престижния трофей е построен специален атрактивен камион, който се разгръща в зрелищна конструкция с внушителните 200 кв. м.

Купата на UEFA Champions League постигна голям успех при последното си посещение в България през 2013 г. Тогава в рамките на обиколката тя премина през общо 13 различни европейски държави, пропътува 10 500 км, за да достигне до над 480 000 фенове и им даде изключителната възможност да направят над 116 000 снимки с емблематичния трофей.

Програма за София:

10 декември - официално представяне на Купата на UEFA Champions League на паркинга на пл. „Княз Александър I” 1, 12:30 – 18:00;

11 декември - Парадайс център, бул. „Черни връх“ 100, 10:00 – 22:00;

Програма за Бургас:

14 декември - пред филиалa на УниКредит Булбанк на ул. „Александровска“ 22, 11:00 – 18:00 часа;

15 декември - Мол Галерия Бургас, ул. „Янко Комитов“, 10:00 – 22:00;

Програма за Варна:

17 и 18 декември – магазин за мебели в Гранд мол Варна, ул. „Академик Андрей Сахаров“ 2, ниво 2, съответно 10:00 – 16:00 и 10:00 – 18:00.

За бърз и достъп до събитията в София и Бургас, посетителите могат да заявят пропуск чрез регистрация на страницата на Обиколката на Купата на UEFA Champions League, представена от УниКредит.

Интерактивни игри, възможности за снимка и много приятни изненади и емоции ще посрещнат почитателите на футбола по време на незабравимата предколедна обиколка на ценния трофей. Очаква се Купата да бъде придружавана в България от известна футболна легенда, която ще участва лично в част от събитията с феновете.

Партньорството на УниКредит и UEFA Champions League

След шест години като официален спонсор на UEFA Champions League, от сезон 2015/2016 УниКредит вече е официална банка на UEFA Club Competitions – клубните турнири UEFA Europa League, UEFA Futsal Cup Finals, UEFA Super Cup, UEFA Women's Champions League и UEFA Youth League.

Допълнителна информация за клиенти:

УниКредит Булбанк, Център за контакт с клиенти

тел: 0700 1 84 84

Допълнителна информация за медии:

УниКредит Булбанк, Връзки с обществеността и комуникации

Виктория Блажева, тел: 02/9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Магдалена Иванова: тел: 02/9232 528, nbhebmfob/jwbopwbAvojdsfejuhspvq/ch