Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Програма "Моята банка на бъдещето 7.0"

Стани част от най-новата версия на банкирането на бъдещето!

  • Вдъхновяват ли те иновациите?
  • Любопитно ли ти е какво е приложението на технологиите в банкирането?
  • Искаш ли да работиш по реален проект с ментор от банката?

Ако отговорът е "да", то програмата на УниКредит Булбанк „Моята банка на бъдещето“ е точно за теб! 

Програма "Моята банка на бъдещето 7.0"

Какво се случи до момента

Програмата стартира през 2012 г. и над 200 студенти от цялата страна взеха участие в нея до момента.

През 2018г. за участие в инициативата бяха избрани 31 студенти от различни университети, които в рамките на месец работиха по шест, зададени от УниКредит Булбанк проекта, свързани с въвличане на новото поколение в банковия свят, технологии и иновации в банкирането, както и работното място на бъдещето. Задачата им през този един месец беше да разработят идеите си в съответната област с подкрепата на доказани професионалисти от УниКредит в България.

Освен експертната помощ във връзка с работата по проектите, студентите се включиха и в обучения по управление на проекти и презентационни умения. Както всяка година, програмата завърши с представяне на проектите пред специално жури в лицето на топ мениджмънта на УниКредит Булбанк.

За първи път през 2018 г. участниците от най-добрия екип бяха отличени с годишна стипендия в размер на 1600 лв., както и възможност за стаж в компанията.

 

Кой може да участва?

В програмата могат да се включат студенти от различни университети в специалности като Финанси, Икономика, Бизнес администрация, Маркетинг, Информационни технологии, Счетоводство и други.

Все още се чудиш?

Ето и няколко причини да се включиш в програмата:

  • Ще работиш по реален проект в продължение на месец в екип и с ментор, който е утвърден специалист или мениджър от УниКредит Булбанк.
  • Ще участваш в обучения по управление на проекти и по презентационни умения.
  • Най-добрите ще получат възможност за стаж (работа) в банката или дружествата от групата на УниКредит в България.
  • Победителите ще получат годишна стипендия, а за всички останали ще има вълнуващи награди.

Повече за предходните издания на „Моята банка на бъдещето“ може да научиш от корпоративния блог или от LinkedIn страница на УниКредит Булбанк.

Програмата „Моята банка на бъдещето“ е отлична възможност за младите хора да се докоснат до бизнеса „отвътре“ – коментира Цветанка Минчева, главен директор „Глобално банково обслужване“. – „Стимулираме ги да мислят извън стандартите, да проявят творчество и инициативност. Да израснат като личности и да придобият знания и умения“, допълва още тя.

„Моята банка на бъдещето“ ни даде самочувствие да вярваме в мечтите и възможностите си“, коментира Велизар Гутов, участник и един от победителите в първото издание на Програмата, както и вече Специалист Развитие интернет услуги и банкиране в банката.

„Не е важно идеята ви да бъде първа в състезанието, за да бъде реализирана”, сподели с участниците от четвъртото издание Ева Илиева, участник в Програмата и настоящ Експерт по управление на проекти.