Програма "Моята банка на бъдещето"

Станете част от Банката на бъдещето!

  • Вдъхновяват ли ви иновациите?
  • Любопитни ли сте да откриете връзката между технологиите и банкирането?
  • Нямате търпение да работите по реален проект и да черпите опит от утвърдени специалисти?

Тогава програмата на УниКредит Булбанк „Моята банка на бъдещето“ е точно за вас! 

Какво се случи до момента

Проектите, върху които работиха участниците в четвъртото издание на „Моята банка на бъдещето“, бяха фокусирани върху търсенето на иновативни решения в банкирането, в разработването на дигитални канали и други възможности за използването на съвременните технологии в услуга на банковите клиенти и служители.

През 2016 г. в програмата взеха участие 35 младежи в 6 проекта с помощта на ментори от банката. След приключване на програмата, 10 от участниците започнаха стаж в банката, а двама бяха назначени на работа след стажа.

Кой може да участва?

В програмата могат да се включат студенти от различни университети в специалности като финанси, икономика, бизнес администрация, маркетинг, информационни технологии, счетоводство и други.

Защо да се включиш?

Ето и няколко причини да се включиш в програмата:

  • Ще работиш по реален проект в екип и с ментор, който е утвърден специалист или мениджър от УниКредит Булбанк.
  • Ще участваш в обучения по управление на проекти и по презентационни умения.
  • Най-добрите ще получат възможност за стаж (работа) в банката.

Повече за предходните издания на „Моята банка на бъдещето“ може да научиш от корпоративния блог или от Facebook страницата на УниКредит Булбанк.

По думите на Цветанка Минчева, директор Банкиране на дребно „Програмата „Моята банка на бъдещето“ е отлична възможност за младите хора да се докоснат до бизнеса „отвътре“! Стимулираме ги да мислят извън стандартите, да проявят творчество и инициативност. Да израснат като личности и да придобият знания и умения“, допълва още тя.

„Моята банка на бъдещето ни даде самочувствие да вярваме в мечтите и възможностите си“, коментира Велизар Гутов, участник и един от победителите в първото издание на Програмата, както и вече Специалист Развитие интернет услуги и банкиране в банката.

Топ работодател

През 2017 година нашата водеща позиция като най-добър работодател в България беше потвърдена от международния институт Top Employers Institute и получихме престижните сертификати Top Employers Bulgaria и Top Employers Europe, присъждани само на най-добрите работодатели в света. Сертификатът потвърждава най-високото качество във всички области и условия на работа при нас.