Програма "Моята банка на бъдещето"

Стани част от бъдещето на банкирането!

  • Вдъхновяват ли те иновациите?
  • Любопитно ли ти е какво е приложението на технологиите в банкирането?
  • Искаш ли да работиш по реален проект с ментор от банката?

Ако отговорът е "да", то програмата на УниКредит Булбанк „Моята банка на бъдещето“ е точно за теб! 

Какво се случи до момента

Програмата стартира през 2012 година и до момента повече от 120 студенти от цяла България взеха участие в нея.

В последното издание на програмата участниците работиха по 6 проекта с фокус върху иновациите в клиентското обслужване, алтернативните канали за банкиране, взаимодействието между банките, интернет на нещата и др.   

Кой може да участва?

В програмата могат да се включат студенти от различни университети в специалности като финанси, икономика, бизнес администрация, маркетинг, информационни технологии, счетоводство и други.

За да вземете участие, изпратете CV и мотивационно писмо на e-mail: NzCbolpgUifGvuvsfAVojDsfejuHspvq/CH до  25 октомври 2017 г.

Защо да се включиш?

Ето и няколко причини да се включиш в програмата:

  • Ще работиш по реален проект в продължение на месец в екип и с ментор, който е утвърден специалист или мениджър от УниКредит Булбанк.
  • Ще участваш в обучения по управление на проекти и по презентационни умения.
  • Най-добрите ще получат възможност за стаж (работа) в банката.

Повече за предходните издания на „Моята банка на бъдещето“ може да научиш от корпоративния блог или от Facebook страницата на УниКредит Булбанк.

По думите на Цветанка Минчева, директор Банкиране на дребно „Програмата „Моята банка на бъдещето“ е отлична възможност за младите хора да се докоснат до бизнеса „отвътре“! Стимулираме ги да мислят извън стандартите, да проявят творчество и инициативност. Да израснат като личности и да придобият знания и умения“, допълва още тя.

„Моята банка на бъдещето ни даде самочувствие да вярваме в мечтите и възможностите си“, коментира Велизар Гутов, участник и един от победителите в първото издание на Програмата, както и вече Специалист Развитие интернет услуги и банкиране в банката.

Топ работодател

През 2017 година нашата водеща позиция като най-добър работодател в България беше потвърдена от международния институт Top Employers Institute и получихме престижните сертификати Top Employers Bulgaria и Top Employers Europe, присъждани само на най-добрите работодатели в света. Сертификатът потвърждава най-високото качество във всички области и условия на работа при нас.