Спечелете безценни летни спомени

Пазарувайте в ИКЕА за над 50 лв., плащайте безконтактно с Mastercard до 25.09.2020 г. и може да спечелите безценно пътешествие в България.

Домът очаква вашето внимание. Но пътешествията също чакат. Спечелете приключение, което ще ви покаже България по нов начин.

Какво да направите?

Пазарувайте в ИКЕА София, ИКЕА Центрове за поръчки или онлайн за над 50 лв. до 25.09.2020 г., платете безконтактно с Mastercard®, регистрирайте се в сайта на ИКЕА и може да спечелите:

Безценно пътешествие в България:

  • Уикенд в горската резиденция Bedouin - Bedouin е вълшебно убежище сред дивата природа, в коeто всеки детайл е изработен от дърво и камък. Намира се точно до водопадите на река Росица. Освен възможностите за разходки, ще ви предложи своя прохладен басейн и необикновен бар.
  • Гурме пътешествие с яхта - Лятото е не само за нови вкусове, но и за превъзходни гледки. Това пътешествие съчетава красотата на Варненския залив, среща с преминаващи делфини и чудно меню от черноморски деликатеси.
  • Приключение във Фабриката за храни и танци - Между разходката с пони и вечерния лов на светулки, тук ще се научите да правите суши, сладолед или сурови шоколадови бонбони. Забавлението този път е за всички, защото Фабриката отделя специално внимание на най-малките патиланци!

Това не е всичко, 20 късметлии ще могат да спечелят и малка награда – плажен чадър от серията SOLBLEKT на ИКЕА, защото удобството може да пътува и ще ве последва в приключението още това лято.

Повече за кампанията може да научите в сайта на ИКЕА.

Вижте официалните правила на кампанията тук.