Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Весела Кондакова

Управител на УниКредит Застрахователен Брокер

Весела Кондакова

vesela-kondakova.jpg

От началото на месец февруари 2015 година Весела Кондакова е избрана за управител и заедно с Калин Желев представляват УниКредит Застрахователен Брокер ЕООД.

Тя започва кариерата си в УниКредит Брокер от началото на 2013 година като мениджър Бизнес Развитие. Участва активно в разработването на стратегически за фирмата проекти като: програма за застрахователно обслужване на корпоративните клиенти на УниКредит Булбанк; разработване на онлайн калкулатор за застраховки; специализирани застрахователни програми за застраховане на активите на УниКредит Лизинг и подписване на рамкови договори със застрахователните компании; автоматизиране на бизнес процеси, които спомагат за затвърждаване на лидерските позиции на УниКредит Брокер и клиентската удовлетвореност.

От май 2015 година е назначена и на длъжност Мениджър Екип Администриране и анализ на застрахователен портфейл, като ръководи и подпомага екипа отговорен за обслужване на целия портфейл на УниКредит Лизинг, както и за администрацията и отчетността към всички застрахователни компании, с които УниКредит Брокер работи, както и към Комисия за финансов надзор и към Vienna Reporting Center на УниКредит Груп.

Весела Кондакова е магистър по Финанси и работи в сферата на застраховането от 2000 година.